Home TOP NEWS Αποκάλυψη στην εκπομπή «Derby»: Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθεί να κλέψει τον Ηλία από...

Αποκάλυψη στην εκπομπή «Derby»: Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθεί να κλέψει τον Ηλία από την Ανόρθωση!


Ο Πανίκος Χατζηλιασής και ο Ανδρέας Κάντηλος προχώρησαν σε μια αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή τους “Derby” που παίζει καθυημερινά στο ραδιοφώνο του Πολίτη (107.6).

Συγκεκριμένα οι παρουσιαστές της εκπομπής αναφέρθηκαν ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ψάξει την επιθετική ενίσχυση τον Ιανουάριο και αποκάλυψαν πως οι “πράσινοι” έχουν βάλει στο μάτι τον Μάριο Ηλία του Εθνικού Άχνας.

Μάλιστα ο Πανίκος Χατζηλιασής και ο Ανδρέεας Κάντηλος προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω την κουβέντα, καθώς είπαν ότι η Διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προσπαθεί να μπει «σφήνα» στις συζητήσεις μεταξύ Ανόρθωσης και Εθνικού, να δελεάσει την ομάδα της Άχνας και εν τέλει να κάνει δικό της τον Κύπριο διεθνή επιθετικό.

Οι αναφορές των παρουσιαστών της εκπομπής:

«Αποφασισμένος ο Παπασταύρου να τον κλέψει από τον Κετσπάγια. Δεν είναι παζαράκι, η Ανόρθωση έδωσε 30 χιλιάρικα στον Εθνικό», είπε μεταξύ άλλων ο Χατζηλιασής και ο «Κάντιλακ» πρόσθεσε. «Μου αρέσει είναι πολύ καλή η ηλικία του. Βρίσκεται σε φοβερή ηλικία, έχει εμπειρίες από την Α’ κατηγορία και νομίζω ότι αν πραγματικά η Ομόνοια αποφασίσει ότι θα τον πάρει τότε θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή».