Home TOP NEWS Αυτά μας άρεσαν χθες βράδυ…

Αυτά μας άρεσαν χθες βράδυ…


Παρουσιάστηκε δυνατή στο γήπεδο χθες βράδυ η ΟΜΟΝΟΙΑ, οι πολλές αλλαγές που έκανε ο Μπεργκ βοήθησαν στο να παρουσιαστεί η ομάδα φρέσκια και διεκδικητική.

H αλλαγή στον σχηματισμό με 3 στην άμυνα και δύο μπακ-χαφ τους Κίκο και Μαυρία έδωσε στην ομάδα νέο αέρα. Ήταν κίνηση μη αναμενόμενη από τον Μπεργκ ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε έναν πιο… τετραγωνισμένο τρόπο σκέψης και αυτή του η κίνηση μας ξάφνιασε θετικά.

Η παρουσία του Μαύρια ήταν σίγουρα ανάμεσα στα θετικά της βραδιά. Ο Ελλαδίτης πήρε το ενενηντάλεπτο του, έδειξε ορεξάτος και αν και είχε κάποια λάθη στο παιχνίδι του σίγουρα θα βοηθηθεί ενόψει της συνέχειας. Αξίζει ο Χάρης περισσότερο χρόνο στο γήπεδο, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι γι’ αυτόν μία νέα αρχή το παιχνίδι στην Ισπανία.

Φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού ο Κούσουλο. Το αξίζει 100 τοις εκατό. Ήταν και χθες πολύ καλός. Έδωσε πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου ενώ και με τη μπάλα στα πόδια δείχνει σταθερότητα ενώ βγάζει εμπειρία και σιγουριά.

Έκανε τη διαφορά με το που μπήκε στο παιχνίδι ο Ερνέστ Ασάντε. Ένας ποδοσφαιριστής, για τον οποίο υπήρξε μουρμούρα το τελευταίο διάστημα, μπήκε στο γήπεδο, σκόραρε, έδειξε ότι έχει πράγματα να δώσει στην ομάδα φτάνει ο Μπεργκ να του βρει το ρόλο του και το κυριότερο να τον τοποθετεί στη φυσική του θέση. Ο Ασάντε δεν είναι ούτε 10άρι, ούτε δεύτερος επιθετικός. Στά άκρα είναι που μπορεί να δώσει. Δεν θα τον δούμε να ντριμπλάρει, να διεμβολίζει, η να κλείνει στον κεντρικό διάδρομο. Μόνο να τρέχει στο χώρο και να δέχεται μπαλιές.

Αν και του χρεώνεται το λάθος στο πρώτο γκολ (ίσως και να υπήρξε φάουλ) και να μην έκανε γενικότερα ένα πολύ καλό παιχνίδι ο Σέχου είναι εμφανές πως είναι ο παίκτης που έψαχνε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έπαιξε χθες στο κέντρο, είχε αυτοπεποίθηση, έδινε όγκο σε έναν νευραλγικό χώρο ενώ φάνηκε να προσπαθεί να βάλει και την ταχύτητα στο παιχνίδι του. Τώρα αρχίζει να προσαρμόζεται στην ομάδα και σίγουρα θα αποτελέσει στο μέλλον παίκτη κλειδί.

Ήταν πολύ καλός και ο Τζιωνής ο οποίος όμως πρέπει να γίνει λίγο πιο ουσιαστικός στις επιλογές που κάνει. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του και το γεγονός ότι κερδίζει εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια σίγουρα θα τον βοηθήσει.

Η ομάδα έδειξε χθες ότι διαθέτει βάθος. Ο Μπεργκ έχει επιλογές πολλές φτάνει να τις αξιοποιεί σωστά.

Βλέπουμε μπροστά με περισσότερη πλέον αυτοπεποίθηση.