Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο και μετά… τίποτα

Χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο και μετά… τίποτα


Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, το παιχνίδι ήταν μετριότατο. Παρουσιάζεται για ακόμα μία φορά το πρόβλημα μας στο σκοράρισμα και το 0-0 είναι το αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο.

Δεν άλλαξε πολλά πράγματα σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στη Γρανάδα ο Μπεργκ. Ο Φαμπιάνο έμεινε στο τέρμα. Λανκ και Λούφτνερ τοποθετήθηκαν στο κέντρο της άμυνας, ο Λέτσιακς αριστερά και ο Σέχου δεξιά στην άμυνα. Στο κέντρο άρχισαν οι Γκόμεθ και Κούσουλο και ο Παπουλής λίγο πιο μπροστά από αυτούς. Δεξιά στην επίθεση ο Μποτέκα, αριστερά ο Τζιωνής και στην επίθεση ο Ντούρις.

Μπήκε με διάθεση να επιτεθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ από τα πρώτα λεπτά και έχασε νωρίς δύο μεγάλες ευκαιρίες. πρώτα με Παπουλή, ο οποίος έφυγε από πλάγια θέση απέναντι στον Σισκόφσκι όμως πλάσαρε άουτ, ενώ και ο Ντούρις στη συνέχεια δέχθηκε σέντρα από τον Κούσουλο, έπιασε την κεφαλιά όμως έβαλε την κόντρα ο Μουκτάρης για να σώσει την ομάδα του.

Στο 7ο λεπτό χάθηκε απίστευτη διπλή ευκαιρία. Πρώτα ο Κουσουλος έκανε κεφαλιά μετά τη σέντρα του Σέχου βρίσκοντας το δοκάρι και στην επαναφορά ο Ντούρις δεν μπόρεσε από το ύψος της μικρής περιοχής να νικήσει τον Σισκόφσκι.

Η Δόξα απείλησε στο 10ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή με το Φαμπιάνο να αποκρούει χαμηλά και δύσκολα.

Έπεσε λίγο ο ρυθμός στη συνέχεια με την ομάδα πάντως να έχει την κατοχή της μπάλας και μέχρι το 20ο λεπτό δεν δημιουργήθηκε κάποια φάση. Στο 24ο λεπτό ο Μποτεάκ έκανε σέντρα από δεξιά, έπιασε υπό πίεση μία κεφαλιά ο Τζιωνής όμως ήταν αδύναμη.

Λίγες φορές κατάφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει μέσα στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή και όσες φορές το έκανε δεν μπορούσε να γίνει ουσιαστική.

Στο 42ο λεπτό ο Παπουλής έκανε ωραία ενέργεια στο κέντρο και απελευθερώθηκε από το μαρκάρισμα του, ανέβηκε και έφτασε έξω από την περιοχή όμως το σουτ που έκανε ήταν κακό.

Πρέπει να αλλάξει το ρυθμό της η ομάδα διότι η Δόξα ήδη πιστεύει ότι μπορεί να φύγει με κέρδος από το ΓΣΠ.