Home TOP NEWS Έδωσε αρκετή έμφαση και στην ψυχολογία ο Μπεργκ!

Έδωσε αρκετή έμφαση και στην ψυχολογία ο Μπεργκ!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασία της για το “καυτό” 30ήμερο που θα έχει μπροστά της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη με συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Χένινγκ Μπεργκ αυτό το διάστημα δούλευε στις προπονήσεις έχοντας αρκετές απουσίες,  καθώς από το “Ηλίας Πούλλος” απουσιάζαν δώδεκα Διεθνείς οι οποίοι είχαν/ουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Ο Νορβηγός τεχνικός αυτό το διάστημα επέλεξε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα προπονήσεων έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να πάρουν κάποιες πολύτιμες ανάσες και να παρουσιαστούν πιο φρέσκοι στις υποχρεώσεις που θα έχουν μπροστά τους σε Κύπρο και Ευρώπη.

Επίσης ο Μπεργκ μετά τα τρία συνεχόμενα ανεπιτυχές αποτελέσματα στο πρωτάθλημα με ΕΝΠ, Ολυμπιακό Λευκωσία και Δόξα, δούλεψε αρκετά και στο θέμα ψυχολογίας, αλλά και στην ηρεμία των ποδοσφαιριστών έτσι ώστε στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα να παρουσιαστούν έτοιμοι και συγκεντρωμένοι να “χτυπήσουν” το θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Μπεργκ θα αναμένει τις επιστροφές των Διεθνών ποδοσφαιριστών μας για να αξιολογήσει την αγωνιστική τους κατάσταση κι αναλόγως θα αποφασίσει για το πως και με ποιους θα παρατάξει την ενδεκάδα του στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.