Home TOP NEWS Έγινε ανάλυση των λαθών στους ποδοσφαιριστές μέσα από βίντεο!

Έγινε ανάλυση των λαθών στους ποδοσφαιριστές μέσα από βίντεο!


Στο τεχνικό επιτελείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκμεταλλεύτηκαν την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος στο έπακρο, προσπαθώντας με διάφορους τρόπους να διορθώοσουν τα λάθη που προηγήθηκαν τον προηγούμενο καιρό και τα οποία έφεραν την αγωνιστική κάμψη της ομάδας μας.

Ο Τιάγκο μέσα από τις δηλώσεις του για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα αποκάλυψε ότι στην περίοδο της διακοπής έγινε εκτενής μελέτη με βίντεο των προηγούμενων αγώνων που η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε βαθμούς.

Η σχετική αναφορά του Τιάγκο: “Είμαστε λυπημένοι γιατί δεν κερδίσαμε εδώ και τρία παιχνίδια. Πήραμε μόνο δύο βαθμούς απέναντι στη Δόξα και στο Παραλίμνι. Όταν χάνεις απέναντι στον Ολυμπιακό πρέπει να επιστρέψεις και να κερδίσεις το επόμενο παιχνίδι, δεν έπρεπε να χάσουμε βαθμούς απέναντι σε αυτή την ομάδα. Πρέπει να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση. Είδαμε τα στιγμιότυπα μετά το παιχνίδι και ο προπονητής μας έδειξε το σωστό τρόπο. Χρειαζόμαστε λίγη περισσότερη τύχη στο τελευταίο τρίτο και στο κουτί (του αντιπάλου). Εγώ σαν επιθετικογενής πρέπει να είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος όταν είμαστε στο παιχνίδι, για να σκοράρω και να μην δώσω ευκαιρία στον αντίπαλο”.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του υπέδειξαν στους ποδοσφαιριστές τους τα λάθη, αλλά και τον σωστό τρόπο που θέλει να αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια και μέσα από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών προσπάθησαν να τα διορθώσουν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν την Κυριακή θα μεταβεί στο “Αμμόχωστος” για να αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα με στόχο τη νίκη, μια νίκη η οποία θα είναι αρκετά σημαντική αφού ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας μας και θα της δώσει τεράστια ώθηση στο πρόγραμμα “φωτιά” που θα έχει μπροστά της.