Home TOP NEWS Έπαιξε και η απουσία του κόσμου τον δικό της ρόλο στην αγωνιστική...

Έπαιξε και η απουσία του κόσμου τον δικό της ρόλο στην αγωνιστική πτώση!


Άπαντες γνωρίζουμε ότι η παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορεί να δώσει μια έξτρα δυναμική στην ομάδα μας.

Εκεί που σε ένα αγώνα πάει να πέσει ο ρυθμός, οι φίλοι της ομάδας μας απέδειξαν πολλές φορές ότι, με το πάθος τους, τον παλμό τους και την ένταση που δημιουργούν στο γήπεδο, μπορούν να “αναστήσουν” αγωνιστικά τους ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια του αγώνα και να τους ωθήσουν για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος στα οποία αγωνίστηκε στην Λευκωσία με (ΕΝΠ, Ολυμπιακό και Δόξα) έμεινε μακρία από τον καλό της εαυτό γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμους βαθμούς και συνάμμα πολύτιμο έδαφος στην βαθμολογία.

Είναι αλήθεια και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς ότι, από τον καιρό που πάρθηκε η απόφαση για καθολική απαγόρευση παρουσίας των οπαδών στα γήπεδα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού φαίνεται ότι έπαιξε κι αυτό λίγο – πολύ τον δικό του ρόλο στην αγωνιστική πτώση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Φυσικά δεν λέμε ότι η αγωνιστική κάμψη της ομάδας μας ευθύνεται αποκλειστικά στην απουσία των οπαδών της ομάδας μας, αφού φάνηκε στα τρία κυρίως τελευταία ματς που είχαμε και τις απώλειες βαθμών, να προκύπτουν και κάποια άλλα αγωνιστικά θέματα που προήλθνα από τα συνεχόμενα παιχνίδια, τα οποία η τεχνική ηγεσία καλείται να τα διορθώσει για να μπει η ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Δεν ξέρουμε φυσικά αν τα πράγματα με τον κόσμο στις κερκίδες θα ήταν διαφορετικά κι αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είχε καλύτερη παρουσία στα παιχνίδια της κυρίως στο πρωτάθλημα, όμως είμαστε βέβαιοι ότι με την δυναμική παρουσία των οπαδών στα τέσσερα εντός έδρας ματς σε Κύπρο και Ευρώπη με PSV, ENΠ, Γρανάδα και Δόξα, ακόμη και σε αυτό στο Μακάρειο στάδιο με τον Ολυμπιακό, οι “πράσινοι” θα είχαν ένα έξτρα “όπλο” και τα πράγματα ίσως  αυτή την στιγμή να ήταν αλλιώς.