Home TOP NEWS Επιστρέφει δριμύτερος…

Επιστρέφει δριμύτερος…


Στη μεγάλη διαδρομή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το περσινό καλοκαίρι μέχρι και σήμερα αν θα έπρεπε να επιλέξουμε έναν ως πολυτιμότερο, βάση προσφοράς, αριθμό συμμετοχών αλλά και βάση των κρίσιμων γκολ που σημείωσε αυτός είναι, κατά την ταπεινή μας άποψη, ο Βραζιλιάνος Τιάγκο.

Ήταν ο ποδοσφαιριστής με τις περισσοτερες συμμετοχές στη μεγαλη πορεία στο περσινό πρωτάθλημα (23 όλες ως βασικός) έχοντας σκοράρει και 4 τέρματα και ήταν μαζί με τον Μποτεάκ δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Ματ.

Φέτος τα κρίσιμα γκολ που πέτυχε με Αραράτ και Λέγκια ήταν αυτά που άνοιξαν το δρόμο προς του ομίλους.

Είχε την ατυχία να προβληθεί με τον ιό και έχασε λίγο το ρυθμό του. Έπαιξε 75 λεπτά με την Ένωση και δεν ήταν καλός, δεν αγωνίστηκε με PSV και Ολυμπιακός, ήταν καλό το 20λεπτό του με τη Γρανάδα ενώ προχθές κόντρα στη Δόξα έμεινε στον πάγκο.

Ένας πολύ σημαντικός παικτης για την ομάδα με συνεισφορά φαίνεται να ψάχνει να ξαναβρει τα πατήματα του.

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι σίγουρα για τον Τιάγκο ευεργετική και είμαστε βέβαιοι ότι η ανάκαμψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έρθει μέσα και από το αγωνιστικό ανέβασμα του συγκεκριμένου παίκτη.

Έχει μπόλικες μέρες μπροστά του να δουλέψει, να επανέλθει σε καλό αγωνιστικό επίπεδο και να επιστρέψει δριμύτερος στην αγωνιστική δράση.