Home TOP NEWS Η ΟΜΟΝΟΙΑ για τις σπουδαίες επιτυχίες του Λανγκ με την Εθνική Ουγγαρίας

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για τις σπουδαίες επιτυχίες του Λανγκ με την Εθνική Ουγγαρίας


Πολύτιμο στέλεχος της Εθνικής Ουγγαρίας αποδεικνύεται ο Άνταμ Λανγκ. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας αγωνίζεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια με την Εθνική του ομάδα και έχει καταγράψει μαζί της σπουδαίες επιτυχίες το τελευταίο διάστημα!

Οι Ούγγροι λόγω της πρώτης θέσης που πήραν στον όμιλό τους στο Nations League 2019, προκρίθηκαν στα μπαράζ εισόδου για τα τελικά του EURO 2021. Επικράτησαν στις 12 Νοεμβρίου της Ισλανδίας με 2-1 και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στη μεγάλη διοργάνωση.

Δεν έμειναν, όμως, ως εδώ καθώς με τον Λανγκ στο αρχικό τους σχήμα οι Ούγγροι κατέγραψαν άλλη μια σπουδαία επιτυχία. Οι Μαγυάροι επικράτησαν της Τουρκίας με 2-0 και συνάμα κατέλαβαν την πρώτη θέση στον όμιλό τους στο Nations League 2020. Αυτή η πρωτιά έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο της Ουγγαρίας στην Α’ Κατηγορία του θεσμού και τη συμμετοχή της στα μπαράζ πρόκρισης για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το 2022.

Αναμφίβολα η εθνική Ουγγαρίας, έχοντας τον Άνταμ Λανγκ ως έναν εκ των βασικών συντελεστών της, καταγράφει σταθερά βήματα προόδου, προφανώς λόγω της δουλειάς που γίνεται από όλους όσους εμπλέκονται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Ο Άνταμ Λανγκ στη συνολική του παρουσία με την Εθνική Ουγγαρίας μετρά 36 εμφανίσεις (33 βασικός, 3 αλλαγή). Τις πιο πολλές συμμετοχές, 16 στον αριθμό, της έχει κάνει τη διετία 2015-2017 με τον Μπερντ Στορκ στον πάγκο, ενώ από το 2018 μέχρι σήμερα με τη καθοδήγηση του Μάρκο Ρόσι έχει αγωνιστεί σε 12 αγώνες. Κατέγραψε 3023 αγωνιστικά λεπτά. Πέτυχε ένα γκολ στη νίκη με 2-0 επί της Ανδόρας στις 13/11/2016.

Συγχαίρουμε τον Άνταμ Λανγκ για τις επιτυχίες που καταγράφει με την Εθνική του ομάδα και του ευχόμαστε να έχει ακόμη περισσότερες στο μέλλον!