Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Ιδρύθηκε Σύνδεσμος Γονέων Ανήλικων Ποδοσφαιριστών

Ιδρύθηκε Σύνδεσμος Γονέων Ανήλικων Ποδοσφαιριστών


Δελτίο τύπου απεστάλη στους αθλητικούς συντάκτες μέσω του οποίου γίνεται ενημέρωση για τη δημιουργία συνδέσμου γονέων ανήλικων ποδοσφαιριστών

Το δελτίο τύπου:

Και εγένετο.. Σύνδεσμος Γονέων Ανήλικων Ποδοσφαιριστών!

Το απόγευμα της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε μια ιστορική συνεδρία κατά την οποία αποφασίστηκε η δημιουργία του Συνδέσμου Γονέων Ανήλικων Ποδοσφαιριστών (Συ.Γ.Α.Π.) και στην οποία τα ιδρυτικά μέλη όρισαν το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το Δ.Σ. καλεί όλους τους γονείς και κηδεμόνες ανήλικων ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών, Κύπριων και ξένων, που αγωνίζονται σε οποιαδήποτε ομάδα ή σωματείο ή ιδιωτική ακαδημία, να αγκαλιάσουν τον Σύνδεσμο για το καλό και το μέλλον όλων των παιδιών μας.

Σκοποί και Αποστολή του Συνδέσμου:

  • Ανάπτυξη των σχέσεων και τακτική επικοινωνία των γονέων από όλη την Κύπρο, για ανταλλαγή απόψεων – ιδεών για προαγωγή ζητημάτων που αφορούν την ενασχόληση των ανήλικων παιδιών με το άθλημα του ποδοσφαίρου και την βελτίωση των συνθηκών – ποιότητας σωματικής και πνευματικής άθλησης.
  • Επικοινωνία και συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, πρόσωπα, οργανώσεις, ιδρύματα, συνδέσμους, ακαδημίες και σωματεία που έχουν σχέση με το άθλημα.
  • Διατήρηση και βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των μελών του Σωματείου και των άλλων μετόχων του αθλήματος μέσα σε πνεύμα αμοιβαίας βοήθειας και αλληλεγγύης.
  • Προσφορά στα μέλη του υποστήριξης, πρόσβασης σε νομική συμβουλή και άλλα προνόμια όπως εκπτώσεις σε εκπαιδευτικά προγράμματα, καταστήματα και υπηρεσίες.
  • Οργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων ενάντια στη βία και το ρατσισμό, προώθησης του «Ευ Αγωνίζεσθε» και Κοινωνικής Ευθύνης για ενίσχυση άπορων ανήλικων ποδοσφαιριστών και της κοινωνίας γενικά.
  • Η Κοινωνική Προσφορά και η Ισότητα των Φύλων είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας του Συνδέσμου.

Η σύσταση του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου:

Πρόεδρος: Νεοκλής Νεοκλέους
Αντιπρόεδρος: Θεόφιλος Νεοφύτου
Γραμματέας: Φάνης Μακρίδης
Ταμίας: Μύρια Αρμεύτη
Υπεύθυνος Επαρχιακών Επιτροπών: Φίλιος Φυλακτού
Υπεύθυνη Ισότητας Φύλων: Έλενα Παπά
Υπεύθυνος Κοινωνικής Ευθύνης: Κωνσταντίνος Βιολάρης
Μέλος: Κωνσταντίνος Ψηλογένης
Μέλος: Άντρος Παναγιώτου

Για ενημέρωση κι επικοινωνία μπορείτε να ακολουθήσετε τον Σύνδεσμο στους λογαριασμούς του σε Facebook (Σύνδεσμος Γονέων Ανήλικων Ποδοσφαιριστών) και Instagram (SyGAP.Cyprus).