Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Αργή, προβλεπτή, κουραστική ΟΜΟΝΟΙΑ και… 0-0

Ημίχρονο: Αργή, προβλεπτή, κουραστική ΟΜΟΝΟΙΑ και… 0-0


Ακόμα ένα κακό 45λεπτο κατέγραψε η ΟΜΟΝΟΙΑ απόψε στο ΓΣΠ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μία σκέτη απογοήτευση καθώς σίγουρα περιμέναμε διαφορετική την εθκόντα της ομάδας σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες. Αργή στην ανάπτυξη της, προβλεπτές οι επιλογές, λύσεις επιθετικά δεν βρέθηκαν με τον Ερμή να κρατάει με ευκολία το μηδέν παθητικό και να ψάχνει με αντεπιθέσεις να απειλήσει.

Αν δεν αλλάξει η απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο και όσο κυλάει ο χρόνος, όσο δεν σκοράρουμε θα έχουμε πρόβλημα.

Σε σχηματισμό 4-2-3-1 παρατάχθηκε η ομάδα κόντρα στον Ερμή με τον Φαμπιάνο να είναι στο τέρμα, τους Λούφτνερ και Λανγκ στο κέντρο της άμυνας ενώ στα άκρα τους Σέχου και Λέτσιακς.

Στον χώρο του κέντρου παίζουν οι Γιόρντι και Κούσουλος και λίγο πιο μπροστά από αυτούς ο Παπουλής. Δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή είναι ο Ασάντε και αριστερά ο Τιάγκο.

Στην κορυφή της επίθεσης επανήλθε ο Ντούρις.

Οι φάσεις του Α’ ημιχρόνου

Άρχισε επιθετικά η ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει στα πρώτα λεπτά ενώ και ο Ερμής έδειξε πρόθεση να ανεβάσει αρκετούς πάικτες στην επίθεση. Έψαξε κάποιες κάθετες πάσες αλλά και ορισμένες μακρινές μεταβιβάσεις στην αρχή του παιχνιδιού η ομάδα η οποία είχε την εδαφική υπεροχή.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία πάντως ήταν για τον Ερμή η οποία προήλθε από λάθος του Φαμπιάνο ο οποίος άργησε να διώξει από την περιοχή, πιέστηκε η κόντρα ευνόησε παίκτη του Ερμή, ο Καραγκούνης πλάσαρε άστοχα με τον τερματοφύλακα μας να είναι τοποθετημένος εκτός της εστίας του.

Ήταν πολύ αργή και προβλεπτή η ανάπτυξη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να απειλήσει ήταν φυσικό επακόλουθο.

Στο 23ο λεπτό μπήκαμε στην αντίπαλη περιοχή, έκανε ένα σουτ ο Ντουρις με πλάτη στο τέρμα όμως κόντραρε στην επαναφορά ο Ππαουλής δοκίμασε νέο σουτ το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 24ο λεπτό ο έβγαλε γρήγορη αντεπίθεση, έγινε σέντρα στην περιοχή μας η οποία αποκρούστηκε, καραδοκούσε παίκτης των φιλοξενούμενων ο οποίος έκανε ένα καλό σουτ το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

Η επόμενη φάση ήρθε ένα τέταρτο αργότερα. Δεν καταγράφηκε τελική προσπάθεια όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή με τον Παπουλή ο οποίος από πλάγια θέση δεν σέντραρε σωστά.

Ένα λεπτό αργότερα έκανε καλή κίνηση ο Τιάγκο ο οποίος έδωσε στον Ασάντε από δεξιά, σέντραρε όμως δεν βγήκε κάτι καλό.

Στο 44ο λεπτό ο Ερμής έβγαλε πολλούς παίκτες μπροστά στην αντεπίθεση και αν γινόταν καλύτερη επιλογή από τον Κονέ θα ήταν μεγάλο ο κίνδυνος.

Ένα σουτ στο 45ο λεπτό από τον Παπουλή δεν έφερε αποτέλεσμα.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων βγήκε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Α΄σαντε έκανε αδύναμη κεφαλιά και δεν απείλησε.