Home TOP NEWS Μακάρι να είναι απλώς μια κακή παρένθεση!

Μακάρι να είναι απλώς μια κακή παρένθεση!


Είναι αλήθεια ότι τρεις συνεχόμενες απώλειες βαθμών και μάλιστα χωρίς να δούμε την ομάδα μας να σκοράρει είναι πράγμα ασυνήθιστο με τον Χένινγκ Μπεργκ στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και είναι γεγονός που έφερε δικαιολογημένα τους πρώτους προβληματισμούς στις τάξεις των «πράσινων» οπαδών.

Αν εξαιρέσουμε τα ματς της Ευρώπης που τα είπε με πιο δυνατούς αντιπάλους, η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρωτάθλημα έδειξε να μένει μακριά από τον καλό της εαυτό, να μην μπορεί να δημιουργήσει και να σκοράρει, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν 7 ολόκληροι βαθμοί και η ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το βατό πρόγραμμα που είχε μπροστά της.

Μπορούμε να βρούμε κάποια ελαφρυντικά για την αγωνιστική πτώση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πρώτο είναι ότι, η ομάδα μας καλείται να παίζει κάθε βδομάδα τόσα μαζεμένα παιχνίδια (δύο κάθε τρεις μέρες) κάτι που μπορούμε να πούμε ότι είναι ασυνήθιστο για τους «πράσινους» και το δεύτερο είναι ότι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι για να ενισχύσουν την ομάδα μας δεν έχουν μπει ακόμη στο «πετσί» της, με αποτέλεσμα να μην δίνουν τις απαραίτητες βοήθειες.

Αυτή την στιγμή έχουμε την διακοπή του πρωταθλήματος και όσοι ποδοσφαιριστές δεν πήραν κλήση στις Εθνικές τους θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να συγκεντρωθούν και να καθαρίσουν το μυαλό τους έτσι ώστε να βρεθούν έτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ας είναι λοιπόν όλο αυτό που περνάει η ομάδα μας αυτό το διάστημα απλώς μια κακή παρένθεση και με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση να δούμε μια άλλη ΟΜΟΝΟΙΑ όπως αυτή που την είχαμε συνηθίσει πριν την αγωνιστική της κάμψη.

Εννοείται ότι για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας μας θα πρέπει όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν ρυθμό και να αποβάλλουν από μέσα τους το οποιοδήποτε άγχος και την απογοήτευση που τους διακατέχει το τελευταίο διάστημα μετά τις συνεχόμενες απώλειες.