Home TOP NEWS Match report: Άψυχη εμφάνιση, μηδέν γκολ ξανά και άλλοι δύο βαθμοί χαμένοι

Match report: Άψυχη εμφάνιση, μηδέν γκολ ξανά και άλλοι δύο βαθμοί χαμένοι


Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, το παιχνίδι ήταν μετριότατο. Παρουσιάζεται για ακόμα μία φορά το πρόβλημα μας στο σκοράρισμα και το 0-0 είναι το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι κακό από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Δεν άλλαξε πολλά πράγματα σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στη Γρανάδα ο Μπεργκ. Ο Φαμπιάνο έμεινε στο τέρμα. Λανκ και Λούφτνερ τοποθετήθηκαν στο κέντρο της άμυνας, ο Λέτσιακς αριστερά και ο Σέχου δεξιά στην άμυνα. Στο κέντρο άρχισαν οι Γκόμεθ και Κούσουλο και ο Παπουλής λίγο πιο μπροστά από αυτούς. Δεξιά στην επίθεση ο Μποτέκα, αριστερά ο Τζιωνής και στην επίθεση ο Ντούρις.

Α’ Ημίχρονο

Μπήκε με διάθεση να επιτεθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ από τα πρώτα λεπτά και έχασε νωρίς δύο μεγάλες ευκαιρίες. πρώτα με Παπουλή, ο οποίος έφυγε από πλάγια θέση απέναντι στον Σισκόφσκι όμως πλάσαρε άουτ, ενώ και ο Ντούρις στη συνέχεια δέχθηκε σέντρα από τον Κούσουλο, έπιασε την κεφαλιά όμως έβαλε την κόντρα ο Μουκτάρης για να σώσει την ομάδα του.

Στο 7ο λεπτό χάθηκε απίστευτη διπλή ευκαιρία. Πρώτα ο Κουσουλος έκανε κεφαλιά μετά τη σέντρα του Σέχου βρίσκοντας το δοκάρι και στην επαναφορά ο Ντούρις δεν μπόρεσε από το ύψος της μικρής περιοχής να νικήσει τον Σισκόφσκι.

Η Δόξα απείλησε στο 10ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή με το Φαμπιάνο να αποκρούει χαμηλά και δύσκολα.

Έπεσε λίγο ο ρυθμός στη συνέχεια με την ομάδα πάντως να έχει την κατοχή της μπάλας και μέχρι το 20ο λεπτό δεν δημιουργήθηκε κάποια φάση. Στο 24ο λεπτό ο Μποτεάκ έκανε σέντρα από δεξιά, έπιασε υπό πίεση μία κεφαλιά ο Τζιωνής όμως ήταν αδύναμη.

Λίγες φορές κατάφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει μέσα στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή και όσες φορές το έκανε δεν μπορούσε να γίνει ουσιαστική.

Στο 42ο λεπτό ο Παπουλής έκανε ωραία ενέργεια στο κέντρο και απελευθερώθηκε από το μαρκάρισμα του, ανέβηκε και έφτασε έξω από την περιοχή όμως το σουτ που έκανε ήταν κακό.

Β Ημίχρονο

Η πρώτη φάση ήταν για τη Δόξα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με ένα σουτ έξω από την περιοχή το οποίο εξουδετέρωσε εύκολα ο Φαμπιάνο.

Άρχισε χωρίς ρυθμό και το δεύτερο μέρος, ο παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα αργό ενώ ο τρόπος ανάπτυξης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προβλέψιμος.

Μία κάθετη πάσα του Λέτσιακς στον Τζιωνή στο αριστερό άκρο, μπήκε στη περιοχή ο νεαρός και με το εξωτερικό του ποδιού έστειλε παράλληλη σέντρα, στο δεύτερο δοκάρι ο Μποτεάκ πλάσαρε όμως έβαλε το πόδι ο Μιντίκκης και έσωσε τη Δόξα από το γκολ.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να βάζει περισσότερη πίεση στην άμυνα της Δόξας ανεβάζοντας λίγο την ταχύτητα της.

Ένα σουτ στο 62ο λεπτό από τον Κούσουλο από απόσταση το απέκρουσε ο Σισκόφσκι σε κόρνερ.

Στο 68ο λεπτό μπήκαν στο γήπεδο οι Ασάντε και Κακουλλής στη θέση των Παπουλή και Ντούρις.

Στο 77ο λεπτό ο Μποτεάκ έστειλε μπαλιά στην περιοχή, ο Κούσουλος έκανε κίνηση για κεφαλιά ήταν μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα όμως δεν πάτησε καλά για το άλμα και χάθηκε η φάση.

Στο 83ο λεπτό η Δόξα έχασε ευκαιρία ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Λουίς Κάρλος η οποία πέρασε λίγο έξω.

Στο 89’ ο Ολιβέιρα εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ πάνω στο Φαμπιάνο.

7ο λεπτό των καθηστερήσεων βγήκε μία σέντρα από τον Σέχου, ο Σισκόφσκι έδιωξε με τη γροθιά ο Κούσουλος πλάσαρε στην κίνηση άστοχα

Τίποτε δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και άλλοι δύο βαθμοί πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων.