Home TOP NEWS Match Report: Ήττα στη Γρανάδα, περηφάνια όμως για την εμφάνιση

Match Report: Ήττα στη Γρανάδα, περηφάνια όμως για την εμφάνιση


‘Εκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια η ΟΜΟΝΟΙΑ απόψε, έφυγε από το γήπεδο ηττημένη όμως αξίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα για την παρουσία της. Κοίταξε την αντίπαλο της στα μάτια, βρήκε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε το γκολ που δέχθηκε στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να έφευγε με κέρδος από το παιχνίδι. Ο Ασάντε ήταν ο σκόρερ της ομάδας μας, σκόραραν για τη Γρανάδα οι Σουάρεζ και Σόρο.

Ο τραυματισμός Μποτεάκ στο πρώτο ημίχρονο ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός.

Το παιχνίδι:

Άλλαξε τον σχηματισμό του ο Μπεργκ απόψε. Με τριάδα στην άμυνα  τους Χούμποτσαν-Λανγκ-Λούφτνερ και στα άκρα τους  Κίκο (αριστερά) και Μαυρία (δεξιά) άρχισε τον αγώνα ο Νορβηγός. Στη μεσαία γραμμή έπαιξαν από την αρχή οι Κούσουλος και Σέχου ενώ οι Μποτεάκ και Τζιωνής κινήθηκαν στο πρώτο μέρος πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κακουλλή.

Α’ Ημίχρονο

Μπήκε καλά η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι με διάθεση να εκμεταλλευτεί τους χώρους που έβρισκε στο κέντρο και έκανε 1-2 καλά ανεβάσματα στο ξεκίνημα με τους Τζιωνή  και Μποτεάκ ενώ κέρδισε και το πρώτο κόρνερ στο παιχνίδι. Έχασε και καλή ευκαιρία με τον Σέχου ύστερα από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι.

 

Το λάθος όμως του Σέχου στο κέντρο στο 8ο λεπτό έδωσε τη δυνατότητα στη Γρανάδα να βρεθεί έξω από την περιοχή μας και με τον Λουίς Σουάρες να σκοράρει.

 

Δεν πτοήθηκε από το γκολ που δέχθηκε η ομάδα και συνέχισε να προσπαθεί να βγει μπροστά. Ο Μποτεάκ κέρδισε την πρώτη κάρτα στο παιχνίδι, την δέχθηκε ο Πέρεζ στο 15’. Το φάουλ που κέρδισε ο Γάλλος έξω από την περιοχή εκτέλεσε ο Κίκο χωρίς όμως να βρει στόχο.

 

Πίεσε σε όλο το γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν επέτρεψε στους Ισπανούς να κάνουν το παιχνίδι τους, ούτε και η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε φάσεις μέχρι το 25ο λεπτό όμως ήταν εμφανής η διάθεση της να βγάλει επιθέσεις.

 

Προσπάθησε να παίξει καθαρό ποδόσφαιρο η ομάδα. Ενδεικτικό αυτού το γεγονός ότι το πρώτο της φάουλ η ΟΜΟΝΟΙΑ το έκανε στο 29’ ενώ ο Μποτεάκ κέρδισε και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα παίκτη της Γρανάδα. Την πήρε ο Γκοναλόνς. Στη φάση ωστόσο ο Μποτεάκ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ασάντε.

 

Στο 41ο λεπτό η Γρανάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Σουάρεζ και Γκοναλόνς άλλαξαν με ταχύτητα τη μπάλα, ο Σουάρεζ έδωσε στο ύψος του πέναλτι στον Σολδάδο ο οποιος πλάσαρε με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

 

Στο 44ο λεπτό ο Ερέρα έγινε ο 3ος παίκτης της Γρανάδα που δέχθηκε κάρτα για πάτημα στον Κούσουλο.

 

Β’ Ημίχρονο

Μπήκε δυνατά στην επανάληψη η Γρανάδα θέλοντας να πετύχει δεύτερο γκολ και μόλις στο 1ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι. Λίγο έλειψε ο Λούφτνερ να στείλει τη μπάλα στη δική μας εστία ενώ λίγο αργότερα η κεφαλιά του Σολδάδο έφυγε λίγο άουτ.

Στο 54ο λεπτό ο Κίκο έγινε ο πρώτος παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που πήρε κάρτα.

Ευκαιρία έχασε ύστερα από στημένη φάση και κεφαλία η Γρανάδα στο 56ο λεπτό.

Γκόμεθ, Λέτσιακς και Τιάγκο μπήκαν στο 59ο λεπτό στη θέση των Σέχου, Κίκο και Τζιωνή αντίστοιχα.

Και με το που έγιναν οι αλλαγές η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε γκολ με τον Ασάντε. Ο Λέτσιακς πήρε μπάλα από αριστερά, σέντραρε στη περιοχή στο σημείο όπου κινήθηκε ο Γκανέζος ο οποίος πλάσαρε άψογα και σκόραρε.

Πήραν κάρτα μετά το γκολ οι Κούσουλος και Λούφτνερ σε φάσεις στις οποίες ανέκοψαν γρήγορες επιθέσεις της Γρανάδα που ανέβασε στροφές για να πετύχει δεύτερο γκολ.

Επιτέθηκε πολύ περισσότερο στη συνέχεια η Γρανάδα ενώ εμείς ψάχναμε αντεπιθέσεις.

Στο 71ο λεπτο ο Μπεργκ απέσυρε τον Κακουλλή και έβαλε στη θέση του τον Σενέ.

Στο 73ο λεπτό η Γρανάδα βρήκε δεύτερο γκολ με τον Σόρο. Έγινε δυνατό σουτ στην εστία του Φαμπιάνο ο οποίος απέκρουσε ασταθώς, η μπάλα πήγε με ύψος στο κεφάλι του Σόρο ο οποίος με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα μας σκόραρε.

Στο 76ο λεπτό η Γρανάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σολδάδο ο οποιος πήρε μπάλα στην περιοχή μας ύστερα από γρήγορη αντεπίθεση, σούταρε όμως πρόλαβε ο Χούμποτσαν και έβαλε το πόδι.

Στο 84’ ο Μαυρίας σέντραρε από δεξιά, ο Σενέ έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Έχασε μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν το τέλος η Γρανάδα για να κάνει το 3-1.

Η ολοκλήρωση του αγώνα αφήνει πικρή γεύση καθώς η ομάδα ήταν αλλαγμένη σήμερα προς το καλύτερο, οι παίκτες έβγαλαν θέληση και πάθος και σίγουρα θα μπορούσαν να τα καταφέρουν