Home TOP NEWS Match Report: Βούλιαξε στο «Αμμόχωστος»

Match Report: Βούλιαξε στο «Αμμόχωστος»


Έκανε ένα 20λεπτο να ξυπνήσει στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ, μάλιστα δέχθηκε και γκολ από την Νέα Σαλαμίνα και αναγκάστηκε να τρέξει περισσότερο. Παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα, έφτιαξε ευκαιρίες, είχε καλούς συνδυασμούς στο γήπεδο και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου βρήκε γκολ με τον Παπουλή. Στην επανάληψη όλοι αναμέναμε ότι θα έδινε συνέχεια στην καλή της παρουσία όμως τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Νωθρή στο παιχνίδι η ομάδα, χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει παρά μόνο κράτησε μπάλα και γυρόφερνε την αντίπαλη περιοχή, δεν δημιούργησε κάτι αξιόλογο στο δεύτερο 45λεπτο,  δέχθηκε και δεύτερο γκολ για να αρχίσει να πιέζει και να προσπαθεί περισσότερο να σκοράρει, έχασε στο τέλος ευκαιρίες και έφυγε από το γήπεδο ηττημένη.

Η εικόνα του αγώνα:

Ο Χένινγκ Μπεργκ άρχισε τον αγώνα με τον Φαμπιάνο στο τέρμα, τους Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσικακς και Σέχου στην άμυνα, Βίτορ, Γιόρντι και Παπουλή στο κέντρο, τους Ασάντε και τιάγκο ακραίους μεσοεπιθετικούς και τον Ντούρις στη κορυφή της επίθεσης.

Κράτησε μπάλα στα πρώτα λεπτά η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάποια καλή φάση.

Στο 9ο λεπτό η Νέα Σαλαμίνα βγήκε μπροστά, ο Σιαθάς απέφυγε τον Λετσιακς έδωσε πίσω στον Ντανίλο ο οποίος πλάσαρε σωστά και νίκησε τον Φαμπιάνο  ανοίγοντας το σκορ.  

Συνέχισε η ΟΜΟΝΟΙΑ να κρατάει μπάλα και να προσπαθεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων όμως δεν έφτιαχνε φάσεις. Μάλιστα η Νέα Σαλαμίνα έδειχνε διάθεση να εκμεταλλευτεί τους χώρους βγαίνοντας στην αντεπίθεση.

Και στο 23ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι έχασαν πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία για να κάνουν το 2-0. Ο Σεργίου απέφυγε τον Λέτσιακς, έβγαλε μπαλιά στον Οσέι ο οποίος σούταρε στο τέρμα η μπάλα κτύπησε στο σώμα του Λούφτνερ και στην επαναφορά ο Ντανίλο σούταρε ξανά όμως η μπάλα έφυγε ψηλά.

Στο 25ο λεπτό έκανε ωραία ενέργεια ο Παπουλής και το 1-2 με τον Τιάγκο, ο Ελλαδίτης έδωσε στον Ντούρις που έκανε εξαιρετική προσπάθεια, απελευθερώθηκε και βγήκε μόνος απέναντι στον Βεσελόφσκι, πλάσαρε όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Αδίκησε τον εαυτό του σε αυτή τη φάση ο Σλοβάκος.

Δύο λεπτά αργότερα ο Βίτορ έδωσε κάθετα στην περιοχή στον Ασάντε ο οποίος από πλάγια θέση βρήκε με πάσα τον Τιάγκο ο οποίος μπροστά στο τέρμα έχασε τρομερή ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Στο 31ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ βγήκε με ταχύτητα στην αντεπίθεση και με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας ο Ντούρις βρέθηκε στην περιοχή, έκανε μία προσποίηση και σουτ το οποίο αποκρούστηκε από αμυντικό σε κόρνερ.

Στο 35’ ο Γκόμεθ έστειλε μπαλιά στην περιοχή, η άμυνα της Σαλαμίνας απομάκρυνε η μπάλα πήγε έξω από την περιοχή στον Βίτορ ο οποίος σούταρε με δύναμη όμως για λίγο δεν βρήκε στόχο.

Στο 43ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε αυτό που δικαιούταν. Ο Γκόμεθ εκτέλεσε κόρνερ δίπλα στον Ασάντε ο οποίος σέντραρε στην περιοχή, δεν απομακρύνθηκε η μπάλα από την άμυνα, ο Παπουλής βρέθηκε σε θέση για σουτ μέσα στην περιοχή και σκόραρε το πρώτο του επίσημο γκολ του με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Β Ημίχρονο

Με τους ίδιους 11 μπήκε στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ και προσπάθησε να συνεχίσει από κει που έμεινε στο πρώτο μέρος. Να κρατήσει δηλαδή τη μπάλα και να επιτεθεί…

Στο 52ο λεπτό ήρθε η πρώτη τελική για την ΟΜΟΝΟΙΑ με ένα σουτ του Λέτσιακς μέσα από την περιοχή, κόντραρε η μπάλα και έφυγε κόρνερ.

Χωρίς ρυθμό τα επόμενα λεπτά του αγώνα. Στο 65ο λεπτό ο Παπουλής βρήκε χώρο και ανέβηκε, έδωσε κάθετα στον Ντούρις ο οποίος έκανε προσπάθεια να πλασάρει όμως άργησε και ανακόπηκε.

Στο 74ο λεπτό ο Γκόμεθ κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο έξω από την περιοχή του Βεσελόφσκι. Το εκτέλεσε ο Γκόμεθ στη γωνία, έπεσε ο Βεσελόφσκι και απέκρουσε σε κόρνερ.

Ένα σουτ του Λούφτνερ στο 76ο λεπτό, κόντραρε η μπάλα και βγήκε κόρνερ.

Στο 76ο λεπτό ο Τζιωνής πήρε τη θέση του Τιάγκο και ο Μποτεάκ στη θέση του Ασάντε.

Μία αντεπίθεση στο 80ο λεπτό από τον Οσέι με την άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανοικτή και μία μπαλιά για τον Βάγκνερ έφεραν το δεύτερο γκολ της Νέα Σαλαμίνας.

Στο 83ο λεπτό ο Κούσουλος μπήκε στη θέση του Γκόμες και ο Κακουλλής στη θέση του Παπουλή.

Στο 86’ ο Κούσουλος έκανε ένα άστοχο σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 87ο λεπτό ο Κακουλλής βρέθηκε με πλάτη στην άμυνα γύρισε και έκανε ένα σουτ στην εστία το οποίο απέκρουσε ο Βεσελόφκσι ενώ νέα μεγάλη απόκρουση έκανε δευτερόλεπτα αργότερα ο Βεσελόφσκι ύστερα από σέντρα του Γιόρντι και ττακουνάκι του Κακουλλή.

Στις καθηστερήσει ο Βάγκνερ δέχθηκε μπαλιά στην περιοχή, πλάσαρε όπμως ψηλά χάνοντας τεράστια ευκαιρία για το 3-1.

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Ντούρις δέχθηκε μπαλιά στην περιοχή, μπροστά στο τέρμα έκανε την κεφαλία και βρήκε η μπάλα το οριζόντιο δοκάρι.

Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε την ΟΜΟΝΟΙΑ ηττημένη