Home TOP NEWS Με φάρο τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια!

Με φάρο τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια!


Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει απόψε εκτός έδρας την Γρανάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ από το ξεκίνημα αυτού του Ευρωπαϊκού ταξιδιού έδειξε ότι αρέσκετε στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Στα τέσσερα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ μακριά από το ΓΣΠ με Αραράτ,Λέγκια, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό μετράει δύο νίκες και δύο προκρίσεις και μια ισοπαλία η οποία μας χάρισε τον μοναδικό μέχρι στιγμή βαθμό στον όμιλο μας.Μόνο μια ήττα μετράει η ομάδα μας κι αυτή ήρθε στο ματς με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, το 2-0 στα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με φάρο λοιπόν τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα μας θα παραταχθεί απόψε στο «Νουέβο Λος Κάρμενες»  και θα κάνει την προσπάθεια κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου, Γρανάδα για να αποσπάσει κάτι θετικό.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας άρθρο (δείτε εδώ) ας απουλαύσει τον αγώνα η ομάδα μας και να πάρει όσα πιο πολλά πράγματα γίνεται από αυτόν και οι ποδοσφαιριστές να παλέψουν με πνεύμα νικητή και αν έρθει κάτι θετικό μόνο καλοδεχούμενο θα είναι.