Home TOP NEWS Με Λεβάντε η Γρανάδα, πριν την ΟΜΟΝΟΙΑ

Με Λεβάντε η Γρανάδα, πριν την ΟΜΟΝΟΙΑ

Δύσκολο θεωρείται το παιχνίδι που έχει να δώσει το απόγευμα στις 19:30 η Γρανάδα απέναντι στη Λεβάντε. Έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα η ομάδα του Ντιέγο Μαρτίνεθ ωστόσο τα ρεπορτάζ που αφορούν στην Ισπανική ομάδα αναφέρουν πως το γεγονός ότι το παίζει σε διπλό ταμπλό ενδεχομένως να επιφέρει κούραση η οποία θα στοιχήσει στο πρωτάθλημα.Πάντως την Πέμπτη η Γρανάδα κατέβηκε ως το απόλυτο φαβορί την περασμένη Πέμπτη υποδεχόμενη τον ΠΑΟΚ, αλλά υποχρεώθηκε στο ισόπαλο χωρίς σκορ αποτέλεσμα από τους Θεσσαλονικείς. «Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, το να κερδίζει έστω ένα βαθμό είναι θετικό στη παρούσα φάση» αρκέστηκε να πει μετά το ματς ο κόουτς Ντιέγο Μαρτίνεθ.


Και πράγματι, επειδή η εμφάνιση της ομάδος του ήταν απρόσμενα ίσως πάρα πολύ μέτρια, μάλλον θα πρέπει να έμεινε και ευχαριστημένη με τον πόντο απέναντι στους ανταγωνιστικούς και επικίνδυνους Έλληνες που παρά λίγο να της κάνουν τη ζημιά.

Άμεσα επιστροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις θα αναζητήσει η επόμενη αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπου μετά το νικηφόρο πέρασμα μέσα στη Χετάφε, σειρά παίρνουν τα «βατράχια».

Αγωνιστικά Νέα:Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στο ΠΑΟΚ επανέρχεται ο Γάλλος μέσος Γκοναλόνς (Μ, 4/0), ο Ντουάρτε (Α, 6/0) και ο Φέδε Βίκο (Μ, 3/0) που παίζει μόνο στην Ισπανία διότι δεν έχει δηλωθεί για την Ευρώπη. Ο βασικός επιθετικός Σολδάδο (4/1) παραμένει εκτός λόγω covid-19 ενώ οι Φουλκιέρ (Α, 6/0), Βίκτορ Ντίαθ (Α, 3/0), Αζίζ (Μ, 2/0) και Κίνι (Α) είναι τραυματίες και εκτός.

Πιθανή ενδεκάδα:(4-4-3): Ρουί Σίλβα – Βαγιέχο, Ζερμάν, Ντουάρτε, Νέβα – Λουίς Μίγια, Ετέκι, Μοντόρο –  Φέδε Βίκο, Ματσίς, Μολίνα