Home TOP NEWS Μονόδρομος η νίκη κόντρα στον Ερμή!

Μονόδρομος η νίκη κόντρα στον Ερμή!


Στον επερχόμενο αγώνα κόντρα στον Ερμή Αραδίππου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ πέραν της νίκης.

Στις προηγούμενες αγωνιστικές με ομάδες θεωρητικά πιο αδύνατες από την δική μας,  το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ απώλεσε σημαντικούς βαθμούς (10 στο σύνολο), για διάφορους λόγους, έτσι είναι επιτακτική η ανάγκη για τρίποντο στον αγώνα της Δευτέρας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να πάει στο ματς με τον Ερμή αρκετά υποψιασμένη και συγκεντρωμένη στο πλάνο της, καθώς απέναντι της αναμένεται ότι θα βρει μία ομάδα η οποία έδειξε ότι είναι σκηροτράχηλη και θα κυνηγήσει με όλες της, τις δυνάμεις να κάνει την ζημιά και παράλληλα την έκπληξη.

Ενδεχομένως να είναι και για τον προπονητή της ομάδας μας, τον Χένινγκ Μπεργκ, ένα… στοίχημα να καταφέρει να φύγει από το ΓΣΠ με κέρδος, καθώς θέλει να δώσει κι ο ίδιος κάποιες απαντήσεις μετά την κριτική που δέχθηκε από τον κόσμο της ομάδας μας, μετά τα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα αρχίζει ουσιαστικά από σήμερα αν και οι παίκτες δεν είχαν καθόλου χρόνο να ξεκουραστούν καθώς επέστρεψαν χθες το απόγευμα από το ταξίδι.

Σίγουρα από τον επερχόμενο αγώνα με τον Ερμή θα απουσιάσει ο Έρικ Μποτεάκ, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Γρανάδα και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος του. Ο Νορβηγός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα.