Home TOP NEWS Να μεγαλώσει τα καλά της διαστήματα

Να μεγαλώσει τα καλά της διαστήματα


Στους τελευταίους τρεις αγώνες η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε να κερδίσει αν εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν όταν είχε ανεβάσει το ρυθμό της και έγινε δημιουργική.

Βέβαια κανείς δεν θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος βλέποντας την ομάδα να παρουσιάζει 2 πρόσωπα στο ίδιο παιχνίδι. Στον αγώνα με τη Δόξα μπήκε δυνατά, έβαλε την αντίπαλο της στην περιοχή της για 10-15 λεπτά στο ξεκίνημα του αγώνα και αυτό ήταν. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό άρχισε δυναμικά το δεύτερο ημίχρονο και για 15 λεπτά καθήλωσε τον αντίπαλο φτιάχνοντας ευκαιρίες για να σκοράρει. Και στο προχθεσινό παιχνίδι η παρουσία της ομάδας στο τελευταίο 20λεπτο του πρώτου ημιχρόνου ήταν πάρα πολύ καλή.

Το να περιορίζει ωστόσο τα καλά της διαστήματα στους αγώνες της για λίγα λεπτά δεν είναι αρκετό απ’ ότι φάνηκε. Αυτό θα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για τον Χένινγκ Μπεργκ ο οποίος μέσα από τη δουλειά που κάνει στο Γέρι θα πρέπει να προσπαθήσει να μεγαλώσει αυτά τα καλά διαστήματα στους αγώνες μας και να βάλει πίεση στον αντίπαλο με το να επιτεθεί περισσότερο.