Home TOP NEWS O λόγος που έφυγε από την ΟΜΟΝΟΙΑ και γιατί επέλεξε Αυστραλία…

O λόγος που έφυγε από την ΟΜΟΝΟΙΑ και γιατί επέλεξε Αυστραλία…


Συνέντευξη παραχώρησε ο Ματ Ντάρμπισάιαρ. Αναφέρθηκε στο λόγο για τον οποίο έφυγε από την ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και γιατί επέλεξε να κάνει το μακρινό ταξίδι στην Αυστραλία για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο:

«Είχε να κάνει με την οικογένεια. Πέρασα τρία χρόνια μαζί τους και ένα χωρίς αυτούς. Ήταν ο δυσκολότερος μου χρόνος στην Ομόνοια παρόλο που τερματίσαμε στην κορυφή και βγήκαμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ψυχολογικά ήταν δύσκολο να μην έχω συνέχεια δίπλα μου την γυναίκα και τα παιδιά μου.

Πριν δυο χρόνια πήγαμε ταξίδι στην Αυστραλία και ένιωσα ότι είναι το ιδανικό μέρος. Το ίδιο και η γυναίκα μου. Περάσαμε εκεί 2 βδομάδες και την λατρέψαμε. Είπα στον ατζέντη μου να κοιτάξει για μια ομάδα εκεί για όταν τελειώσει το συμβόλαιο με την Ομόνοια.

Πέρσι τον Ιανουάριο πήρα ένα τηλεφώνημα από δυο πρώην συμπαίκτες μου που μου είπαν να πάω εκεί να ενταχθώ σε μια νέα ομάδα που θα είναι έτοιμη για την σεζόν 2020/21. Τους είπα ότι θα το ήθελα πολύ αλλά ότι είναι νωρίς γιατί είχα ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο στην Ομόνοια και πραγματικά το απολάμβανα εκεί. Είχαμε μια εξαιρετική ομάδα, εξαιρετικούς προπονητές, εξαιρετικό τεχνικό διευθυντή και ο κόσμος ήταν πάρα πολύ καλός μαζί μου. Όμως μου έλειπε η οικογένειά μου. Θέλουμε να εγκατασταθούμε μόνιμα στην Αυστραλία επομένως πάμε εκεί για δυο χρόνια και θα δούμε πως θα πάει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».