Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων μας

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων μας


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (30/11 – 07/12) τα τέσσερα από τα οκτώ αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επτά αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει και αυτήν την εβδομάδα τριπλή υποχρέωση. Απόψε στις 18:00 υποδέχεται τον Ερμή για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την Πέμπτη στις 22:00 υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Τη Δευτέρα (19:00) έχει ενώπιόν της το «αιώνιο» ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών έχει και αυτή διπλή υποχρέωση αυτή την εβδομάδα. Την Παρασκευή (20:00) υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα και την ερχόμενη Δευτέρα (20:00) τον Παφιακό στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία». Στόχος οι δύο νίκες για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου επανέρχεται στη δράση. Την Κυριακή αγωνίζεται εντός έδρας απέναντι στην Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 11:00.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας έχει εξ αναβολής παιχνίδι την Τετάρτη, καθώς αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στην Αίθουσα Αγίου Δομετίο. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00.