Home TOP NEWS Οι πολυτιμότεροι μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα

Οι πολυτιμότεροι μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα


Κάθε εβδομάδα δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο της ομάδας να ψηφίσει στην επίσημη ιστοσελίδα τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή σε κάθε αγώνα της ομάδας.

Στα 6 παιχνίδια στα οποία διεξήχθη ψηφοφορία από δύο φορές αναδείχθηκαν πολυτιμότεροι οι Φαμπιάνο και Μποτεάκ και από μία οι Τζιωνής και Λοϊζου.

Στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Πάφο ο Ερίκ Μποτεάκ ήταν αυτός ο οποίος ξεχώρισε έχοντας πετύχει δύο τέρματα.

Στον αγώνα με την Καρμιώτισσα ο Φαμπιάνο ήταν αυτός που ψηφίστηκε από τον κόσμο ενώ ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αναδείχθηκε πολυτιμότερος και στο επόμενο ματς με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Στο νικηφόρο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ ο Λοϊζου ήταν αυτός που αναδείχθηκε MVP ενώ ο Τζιωνής ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος στο 3-0 με την ΑΕΛ.

Ακολούθησε η νίκη μας με αντίπαλο τον Εθνικό στο Δασάκι με τον Ερίκ Μποτεάκ να παίρνει τις περισσότερες ψήφους και να αναδεικνύεται MVP.

Ήταν η τελευταία νίκη μας στο πρωτάθλημα και στους αγώνες που ακολούθησαν δύσκολα μπορούσε κάποιος να βγάλει πολυτιμότερο αν και η παρουσία του Σέχου άφησε ενθαρρυντικό μήνυμα. Στην ισοπαλία με Ένωση, την ήττα από Ολυμπιακό και την ισοπαλία με αντίπαλο τη Δόξα δεν έγινε ψηφοφορία για πολυτιμότερο.

Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής για τον προηγούμενο μήνα ψηφίστηκε ο Ερίκ Μποτεάκ.