Home TOP NEWS Πάμε στο “Αμμόχωστος” με μοναδικό στόχο τo “διπλό” και την επιστροφή στις...

Πάμε στο “Αμμόχωστος” με μοναδικό στόχο τo “διπλό” και την επιστροφή στις νίκες!


Πάει καιρός η ΟΜΟΝΟΙΑ να γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα (η τελευταία ήταν πριν ένα μήνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας). Από τότε η ομάδα μας έδωσε 6 αγώνες, 3 στην Ευρώπη και 3 στο πρωτάθλημα στο οποίο αγνοεί τη νίκη και το γκολ, καθώς ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με ΕΝΠ και Δόξα στο ΓΣΠ, ενώ ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο.

Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ταξιδέψει στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα και άπαντες στο πράσινο “στρατόπεδο” έχουν στόχο μόνο τη νίκη, την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα μας επιτρέψουν να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Μπορεί η σημερινή μας αντίπαλος να βρίσκεται στο τελευταίο σκαλοπάτι του βαθμολογικού, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να μας παρασύρει καθώς αποδείχθηκε αρκετές φορές την φετινή σεζόν ότι δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες.

Συνεπώς η ομάδα μας καλείται να κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο του “Αμμόχωστος” καλά προετοιμασμένη, να κάνει το παιχνίδι που ξέρει έτσι ώστε να μην δώσει το δικαίωμα στη Νέα Σαλαμίνα να πιστέψει ούτε για μια στιγμή ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Παρά τα ατυχή αποτελέσματα των τελευταιών αγωνιστικών, το κλίμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εξαιρετικό και υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι.

Ο Χένινγκ Μπεργκ θα πάρει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές στη Λάρνακα και αναμένεται ότι θα παρατάξει την ομάδα μας ότι καλύτερο διαθέτει σε αυτόν τον αγώνα θέλοντας να την οδηγήσει στην κατάκτηση των τριών πόντων.