Home TOP NEWS Post Game: Απογοήτευση, προβληματισμός πλέον και δυσπιστία

Post Game: Απογοήτευση, προβληματισμός πλέον και δυσπιστία


Και εκεί που όλοι θα ανέμεναν την ΟΜΟΝΟΙΑ να καταγράφει συνεχόμενες νίκες, έχοντας πάρει από τους αγώνες με Ανόρθωση, ΑΕΚ, ΑΕΛ και Εθνικό στο Δασάκι 10 βαθμούς, το ένα χαστούκι διαδέχεται το άλλο τον τελευταίο μήνα στο πρωτάθλημα.

Δύο βαθμοί σε 4ις αγώνες με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας φανερώνουν σίγουρα πρόβλημα. Χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέγραψε άλλη μία απογοητευτική εμφάνιση και έχασε από τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

Ουσιαστικά σε ακόμα ένα παιχνίδι το καλό διάστημα της ομάδας περιορίστηκε για λίγα λεπτά μέσα στο γήπεδο και σαφώς δεν ήταν αρκετό. Και αν κάποιος πει πως… η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τις περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσε να κέρδιζε τον αγώνα, αυτό θα ήταν παρηγοριά στον άρρωστο.

Επιμένει ο Μπεργκ να εκπλήσσει φέτος αρνητικά με τις επιλογές του στην εντεκάδα, με τις αλλαγές και τη διαχείριση που κάνει κατά της διάρκεια των αγώνων αλλά και με την περιθωριοποίηση κάποιων ποδοσφαιριστών που σίγουρα θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Χαραμίζει τον Σέχου στο δεξί άκρο της άμυνας την στιγμή μάλιστα που ο Βίτορ είναι εμφανές ότι δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Είδε τον Λέτσιακς να είναι σε κακή μέρα και τον άφησε στο γήπεδο 90 λεπτά. Επέλεξε ξανά τον Ασάντε στην εντεκάδα, έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο βλέπουμε πως αδυνατεί να πάει στο ένας εναντίον ενός, ντρίμπλα δεν έχει ενώ την ταχύτητα του ελάχιστες φορές την χρησιμοποιεί στο χορτάρι.

Επέλεξε τον Ντούρις ξανά στην κορυφή της επίθεσης και ούτε και σε αυτόν τον αγώνα τον δικαίωσε.

Έκανε τις πρώτες του αλλαγές στο 77o λεπτό τη στιγμή που η ομάδα φαινόταν σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο νωθρή, ενώ μετά το 2ο γκολ που δεχθήκαμε έκανε δύο αλλαγές εκτός λογικής, βγάζοντας τον Παπουλή, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για να βάλει τον Κακουλή και έριξε στο παιχνίδι τον «αχρείαστο» σε τέτοιο σημείο του παιχνιδιού Κούσουλο για να βγάλει τον Βίτορ.

Έδειξε ξανά να μην υπολογίζει τον Σενέ ενώ ούτε και σε αυτό το ματς επέλεξε να δώσει χρόνο στον Μαυρία, ίσως δικαιολογημένα λόγω της κόπωσης του Ελλαδίτη με την Εθνική.

Είναι πραγματικά κρίμα να βλέπουμε αυτή την εικόνα, λίγους μήνες μετά από εκείνα τα εντυπωσιακά παιχνίδια που μας πρόσφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Με τον ίδιο προπονητή και με σχεδόν τους ίδιους παίκτες η εικόνα έχει αλλάξει προς το χειρότερο και δυστυχώς εδώ και καιρό προσπαθούμε αλλά δεν μπορούμε να τη διορθώσουμε.

Η χθεσινή ήττα μας αφήνει μακριά από το στόχο μας, φέρνει απογοήτευση και προβληματισμό ενώ φυσιολογικά δημιουργεί και δυσπιστία στις τάξεις των οπαδών.

Έχουμε άλλα 5 παιχνίδια στο πρωτάθλημα μέχρι να ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο, τα δύο εξ αυτών είναι ντέρμπι και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε πως θα μπορέσει η ομάδα να δείξει κάτι καλύτερο στη συνέχεια.