Home TOP NEWS Προετοιμάζεται για να επιστρέψει δριμύτερος και να δώσει τις δικές του σημαντικές...

Προετοιμάζεται για να επιστρέψει δριμύτερος και να δώσει τις δικές του σημαντικές βοήθειες…


Είναι γεγονός ότι η απουσία του Τιάγκο από την ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι κάτι περισσότερο από εμφανείς κι άπαντες αναμένουν την επιστροφή του, αφού όλοι γνωρίζουν ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που με την παρουσία του θα μπορέσει να βοηθήσει κι αυτός με την σειρά του στο να ανέβει αγωνιστικά η ομάδα μας.

Ο Τιάγκο μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης, αφού είχε την ατυχία να προσβληθεί από τον ιό, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στα ΜΚΔ, ωστόσο επανήλθε, πήρε λεπτά συμμετοχής με ΕΝΠ και Γρανάδα από τον Χένινγκ Μπεργκ, όμως έδειξε να χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει στον βαθμό ετοιμότητας που βρισκόταν.

Πάντως η διακοπή του πρωταθλήματος αυτό το διάστημα για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων είναι αρκετά ευργετική για τον Τιάγκο, αφού έχει αρκετό χρόνο να δουλέψει χωρίς την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, έτσι ώστε να φτάσει στο επίπεδο που βρισκόνταν και να επιστρέψει ακόμη δριμύτερος στην αγωνιστική δράση.

Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε τον Βραζιλιάνο να παίρνει φανέλα βασικού με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα.