Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με τον Ερμή

Πρόβλεψη ενδεκάδας με τον Ερμή


Θα αλλάξει πράγματα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Γρανάδα ο Μπεργκ, όμως όχι πολλά.

Μετά και την εκτός έδρας ήττα την περασμένη Πέμπτη με την οποία η ομάδα μας έμεινε στον 1βαθμό στον όμιλος της, είναι λογικό ότι από εδώ και πέρα το βάρος να πέσει πλέον σχεδόν αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.

Θεωρούμε δεδομένο πως σήμερα ο Νορβηγός θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο ότι καλύτερο διαθέτει για να μπορέσει να “χτυπήσει” το τρίποντο κόντρα στον Ερμή και το οποίο θα μας επιτρέψει να επιστρέψουμε ξανά στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Φαμπιάνο. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Λανγκ και Λούφτνερ. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα δούμε τον Λέτσιακς, ενώ δεξιά θα πάρει θέση ο Σέχου.

Στο κέντρο ο Γιόρντι Γκόμεθ θα έχει δίπλα του τον Κούσουλο ο οποίος έκανε καλό παιχνίδι με τη Γρανάδα και την τριάδα στην μεσαία γραμμή θα συμπληρώσει ο Φώτης Παπουλής.

Στην επίθεση στα δύο “φτερά” αναμένεται να δούμε τους Ασάντε και Τιάγκο και στην κορυφή τον Ντούρις ο οποίος στον τελευταίο αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην Γρανάδα δεν αγωνίστηκε αφού ήταν τιμωρημένος.

Η πρόβλεψη μας γίνεται πάντε με επιφυλάξεις.