Home TOP NEWS Σέχου: “Να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να κάνω ότι μπορώ...

Σέχου: “Να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να κάνω ότι μπορώ να βοηθώ την ομάδα”


Πέραν από τον Χένινγκ Μπεργκ στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησε και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Αμπντουλαχί Σέχου.

Ο Νιγηριανός άσος σχολίασε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, το γεγονός ότι η ομάδα μας σε δεύτερο σερί παιχνίδι δεν παίρνει τη νίκη, αλλά και την δική του παρουσία και τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια που αγωνίστηκε σε όλο το 90λέπτο.

Οι δηλώσεις:

Η ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση, έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Πως είδες τον αγώνα; «Όπως είπες δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να πάρουμε τις ευκαιρίες μας και μετά τιμωρηθήκαμε και αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν έχει την ευκαιρία να προηγηθείς, όταν δεν καταφέρεις να πάρεις την ευκαιρία τότε ο αντίπαλος την παίρνει. Ίσως μια ή δύο ευκαιρία και σκόραραν.  Περιμέναμε να κερδίσουμε, ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, παλέψαμε, όπως είδατε κάναμε πολλές φάσεις για να κερδίσουνε τον αγώνα. Δεν κατάφεραμε να το εκμεταλλευτούμε, πρέπει να μάθουμε από αυτό και να πάμε πίσω για να δουλέψουμε πιο σκληρά και να σιγουρευτούμε πως θα κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα. Είμαστε ομάδα, χάνουμε μαζί και κερδίζουμε μαζί.  Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να σιγουρευτούμε πως θα πάρουμε αποτελέσματα στα παιχνίδια που έρχονται».

Είναι το δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι που δεν μπορούμε να σκοράρουμε και δεν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι κάτι που σε ανησυχεί; «Όχι, γιατί δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Αν δεις τις ευκαιρίες ήμασταν απλά άτυχοι.  Το πιο σημαντικό είναι να δείχνουμε στο γήπεδο ότι παλεύουμε και δημιουργούμε φάσεις. Μπορεί να συμβεί στον καθένα και στην κάθε ομάδα, μερικές φορές αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όπως είπα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε σε αυτό».

Είναι το τρίτο παιχνίδι στη σειρά που παίρνεις ενενηντάλεπτο. Το συνηθίζεις πλέον; «Ναι. Δεν είναι εύκολο για εμένα να μπαίνω αμέσως στην ομάδα.  Με κάποιους παίκτες δεν είχα ακόμα την ευκαιρία να παίξω μαζί τους. Βλέπετε σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζω με νέους παίκτες και νέους κεντρικούς αμυντικούς.  Σε αυτό το στάδιο δεν αποτελεί δικαιολογία για εμένα, πρέπει να σιγουρευτώ πως θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να κάνω ότι μπορώ να βοηθώ την ομάδα. Δεν είναι εύκολο  όμως σε αυτό το σημείο πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά να βοηθώ την ομάδα».