Home TOP NEWS Τα μάτια στραμμένα στο Windsor Park και Puskas Arena! Η “μάχη” των...

Τα μάτια στραμμένα στο Windsor Park και Puskas Arena! Η “μάχη” των Λανγκ, Ντούρις και Χούμπτοσαν για μια θέση στο Euro


Άλλοι τρεις Διεθνείς της ομάδας μας θα ριχτούν στην μάχη για να διεκδικήσουν μια θέση στην τελική φάση του Euro 2020. Συγκεκριμένα απόψε (21:45) τα μάτια θα είναι στραμμένα στα παιχνίδια, της Εθνικής Ουγγαρίας όπου αγωνίζεται ο Άνταμ Λανγκ και σε αυτό της Εθνικής Σλοβακίας όπου βρίσκονται οι Ντούρις και Χούμποτσαν.

Η Εθνικής Ουγγαρίας στις 21:45 (Cytavision Sports5) θα αναμετρηθεί με την Ισλανδία για να διεκδικήσει μια θέση στα τελικά του Euro2020. Η Ουγγαρία έχει τις εμπειρίες αφού ως χώρα βρέθηκε 3 φορές στο Ευρωπαϊκό κύπελλο κατακτώντας μια φορά την 3η θέση μία την 4η, ενώ την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στο Euro του 2016 αποκλείστηκε στους “16” της διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα (Cytavision Sports 6) άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα δίνουν επίσης την δική τους “μάχη” με την Εθνική τους για να διεκδικήσουν κι αυτοί μια θέση στο Euro2020. Συγκεκριμένα η Εθνική Σλοβακίας στην οποία αγωνίζονται οι Μίχαλ Ντούρις και Τόμας Χουμποτσάν θα αγωνιστούν κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία.

Να σημειώσουμε ότι η Σλοβακία βρέθηκε ξανά στο Euro την ίδια χρονιά με την Εθνική Ουγγαρίας, όμως η διαδρομή της ήταν κι αυτής μέχρι την φάση των “16”.