Home TOP NEWS Θα κρίνει και θα… αποφασίσει για την επιλογή του στο δεξί άκρο...

Θα κρίνει και θα… αποφασίσει για την επιλογή του στο δεξί άκρο της άμυνας!


Ο Χένινγκ Μπεργκ και να θέλει να βρει ξεκούραστο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας για να τον χρησιμοποιήσει στο επερχόμενο παίχνιδι με τη Νέα Σαλαμίνα θα δυσκολευτεί λίγο να το πράξει.

Όλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην εν λόγω θέση, Μαυρίας, Χούμποτσαν, αλλά και οι Κούσουλος και Σέχου, που επίσης αγωνίζονται στο δεξί άκρο της άμυνας επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, έχοντας αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους.

  • Ο Μαυρίας μετρά δύο 90λεπτά με Μολδαβία και Σλοβενία και άλλα 68λεπτά στο φιλικό της Ελλάδας με την Κύπρο.
  • Ο Χούμποσταν επίσης μετράει δύο 90λέπτα στα παιχνίδια με Βόρειο Ιρλανδία και Τσεχία.
  • Ο Κούσουλος ξεκίνησε ως βασικός στα παιχνίδια με Λουξεμβούργο και Μαυροβούνιο, αγωνιζόμενος 62 και 65 λεπτά, ενώ έπαιξε και 38 λεπτά στο φιλικό με την Ελλάδα.
  • Ο Σέχου είναι ο ποδοσφαιριστής με τα πιο λίγα λεπτά (58 στο σύνολο) στα πόδια του με την Εθνική Νιγηρίας, όμως θα έχει μακρινό ταξίδι για την επιστροφή του στην Κύπρο και θα ενσωματωθεί τελευταίος στις προπονήσεις.

Συνεπώς ο Μπεργκ και οι συνεργάτες του θα κληθούν να “ζυγίσουν” τα πιο πάνω δεδομένα που έχουν ενώπιον τους και να αποφασίσουν για τον ποδοσφαιριστή που θα επιλέξουν να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.