Home TOP NEWS Τιάγκο: “Προπονήθηκα σκληρά για να προετοιμάσω τον εαυτό μου”

Τιάγκο: “Προπονήθηκα σκληρά για να προετοιμάσω τον εαυτό μου”


Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Τιάγκο παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφορικά με τον επερχόμενο αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πως περιμένεις το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα; “Τώρα είχαμε το διάλλειμα. Είχαμε δύο εβδομάδες να προπονηθούμε και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα. Ξέρουμε την κατάσταση της Νέας Σαλαμίνα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Προετοιμαστήκαμε αυτές τις δύο εβδομάδες για να πάμε εκεί και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες στο πρωτάθλημα”.

Με βάση την εμπειρία στου, ποιοι είναι οι βασικοί παράγοντες για να κερδίσετε αυτό το παιχνίδι; “Την περσινή χρονιά τους κερδίσαμε δύο φορές στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως πέρσι. Πρέπει να παλέψουμε, να μην τους δώσουμε ευκαιρίες, γιατί αν δώσεις ευκαιρίες στον αντίπαλο θα αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις. Θα πάμε εκεί συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε για τους τρεις βαθμούς”.

Ποιο είναι το ήθικό και η αισιοδοξία της ομάδας μετά από τρία παιχνίδια στη σειρά χωρίς νίκη; “Είμαστε λυπημένοι γιατί δεν κερδίσαμε εδώ και τρία παιχνίδια. Πήραμε μόνο δύο βαθμούς απέναντι στη Δόξα και στο Παραλίμνι. Όταν χάνεις απέναντι στον Ολυμπιακό πρέπει να επιστρέψεις και να κερδίσεις το επόμενο παιχνίδι, δεν έπρεπε να χάσουμε βαθμούς απέναντι σε αυτή την ομάδα. Πρέπει να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση. Είδαμε τα στιγμιότυπα μετά το παιχνίδι και ο προπονητής μας έδειξε το σωστό τρόπο. Χρειαζόμαστε λίγη περισσότερη τύχη στο τελευταίο τρίτο και στο κουτί (του αντιπάλου). Εγώ σαν επιθετικογενής πρέπει να είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος όταν είμαστε στο παιχνίδι, για να σκοράρω και να μην δώσω ευκαιρία στον αντίπαλο”.

Έχουμε ένα γεμάτο πρόγραμμα με πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Νιώθεις έτοιμος για αυτή την πρόκληση;“Ναι. Τώρα σε αυτή τη διακοπή επέστρεψα πλήρως από τον κορωνοϊό. Έμεινα πίσω για 22 μέρες και ήταν δύσκολο αλλά τώρα σε αυτό το διάλλειμα προπονήθηκα σκληρά για να προετοιμάσω τον εαυτό μου. Είναι μακρύς ο δρόμος. Θα έχουμε μόνο μια διακοπή στις 22 Δεκεμβρίου άρα κάθε 3-4 μέρες θα έχουμε αγώνα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι έτοιμοι να παίξουν και όταν μπαίνουν μέσα να βοηθούν την ΟΜΟΝΟΙΑ”.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Τιάγκο: