Home TOP NEWS Το πρόγραμμα “βουνό” και το… κεφάλαιο ενίσχυση!

Το πρόγραμμα “βουνό” και το… κεφάλαιο ενίσχυση!


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό το διάστημα, το μυαλό είναι στραμμένο αποκλειστικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και είναι απόλυτα λογικό, καθώς οι “πράσινοι” με την επανέναρξη θα έχουν μπροστά τους ένα πρόγραμμα “βουνό” το οποίο θα κληθούν να το ανεβούν με επιτυχία και με όσο λιγότερες απώλειες γίνεται.

Συγκεκριμένα η ομάδα μας μέσα σε διάστημα ένος μήνα θα κληθεί να δώσει χωρίς καμία διακοπή εννέα συνεχόμενα παιχνίδια, Νέα Σαλαμίνα (εκτός), Γρανάδα(εκτός), Ερμή (εντός), ΠΑΟΚ (εντός), Αποέλ, Αϊντχόφεν (εκτός), Πάφο (εντός), Καρμιώτισσα (εκτός) και Ανόρθωση (εντός).

Μέσα σε όλο αυτό τον αγωνιστικό “γολγοθά” και με 45μέρες να απομένουν μέχρι την μεταγραφική περίοδου του χειμώνα, οι ανθρώποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ασχολούνται με το μεταγραφικό κεφάλαιο θα πρέπει να σκέφτονται και να κάνουν διεργασίες για την ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πάντως μετά από τις αλλαγές που έχουν εγκριθεί στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Cyta, περιόδου 2020/2021 στον Κανονισμό Εγγραφών και Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών η πρώτη κίνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον Ιανουάριο θα μπόρει να γίνει χωρίς την διάγραφη κάποιου ποδοσφαιριστή. Ως γνωστόν στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπάρχουν αυτή την στιγμή 14 ποδοσφαιριστές στον κατάλογο Α, επομένως υπάρχει η δυνατότητα μιας προσθήκης χωρίς να είναι απαραίτητη η διαγραφή παίκτη από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

Απο εκεί και πέρα ο τεχνικός της ομάδας μας, Χένινγκ Μπεργκ μέχρι τον Ιανουάριο που θα ανοίξει το κεφάλαιο ενίσχυση είναι αναγκασμένος να πορευτεί με τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του και με την σωστή διαχείριση του ρόστερ του και του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας, να μπορέσει να βγάλει το πρόγραμμα “βούνο” που θα έχει για τον επόμενο μήνα.