Home TOP NEWS Τρεις για επιστροφή στην εντεκάδα

Τρεις για επιστροφή στην εντεκάδα


Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, το παιχνίδι της Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα έχει αποκτήσει χαρακτήρα κρίσιμου αγώνα καθώς ενδεχόμενες απώλειες θα μας απομακρύνουν κι άλλο από το στόχο.

Η νίκη είναι μονόδρομος και για να έρθει είναι απαραίτητο να παρουσιάσει η ομάδα μεγάλη βελτίωση στην απόδοση της. Με δεδομένο ότι η παρουσία κάποιων παικτών αλλά και συνολικά της ομάδας στους προηγούμενους αγώνες δεν ήταν καλή, είναι βέβαιο πως θα δούμε διαφοροποιήσεις στις επιλογές του Μπεργκ ο οποίος ενδέχεται να επαναφέρει στην εντεκάδα τρεις ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν τελευταία.

Ο Τιάγκο αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ματς με την Granada, είχε καλή παρουσία και μάλλον θα επιστρέψει στο «Αμμόχωστος». Έπαιξε σε μόλις δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με Ανόρθωση και Ένωση και ήρθε η στιγμή να τον δούμε ξανά.

Ο Χάρης Μαυρίας ήταν εκτός αποστολής στο τελευταίο παιχνίδι με την Ένωση, έπαιξε βασικός σε δύο αγώνες με την Εθνική Ελλάδας δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σε ένα παιχνίδι όπως αυτό που ακολουθεί κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να επιτεθεί, ταιριάζει πολύ περισσότερο στο σχήμα από τον Χούμποτσαν.

Ο τρίτος παίκτης στον οποίο ενδέχεται να στηριχθεί ο Μπεργκ στο παιχνίδι στη Λάρνακα είναι ο Σενέ. Ο νεαρός Αφρικανός αγωνίστηκε σε κάποιους αγώνες το τελευταίο διάστημα ως ακραίος μεσοεπιθετικός όμως η αφλογιστία των Ντούρις και Κακουλλή ίσως κάνει τον Νορβηγό να σκεφτεί να τον τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης. Αγωνιζόμενος στη κορυφή της επίθεσης κόντρα στην Ανόρθωση ήταν ο σκόρερ της ομάδας μας στο «Παπαδόπουλος»

Υπάρχουν ακόμη 3 προπονήσεις μέχρι τον αγώνα, σίγουρα θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην εντεκάδα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα σκεφτεί να κάνει ο προπονητής μας.