Home TOP NEWS Βίτορ στο OFC Tv: «Νίκη για να μείνουμε κοντά στη κορυφή»

Βίτορ στο OFC Tv: «Νίκη για να μείνουμε κοντά στη κορυφή»


Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Πορτογάλου μέσου, Βίτορ Γκόμες, για το χθεσινό παιχνίδι απέναντι στη Γρανάδα, αλλά και τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στη Δόξα.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τη Γρανάδα: Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεχθήκαμε γρήγορα γκολ, μετά προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες όμως μας πίεσαν πολύ. Τα πρώτα 20-25 λεπτά ήταν δύσκολα για εμάς. Μετά σταθεροποιήσαμε το παιχνίδι μας και προσπαθήσουμε να το κτίσουμε από πίσω και είχαμε κάποιες στιγμές. Όταν ήρθε η κόκκινη του Ντούρις και έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος και νομίζω πως το κάναμε.

Το να παίζεις με 11 παίκτες είναι πολύ διαφορετικό ειδικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Έχουν πολλή ποιότητα.

Για τη συνέχεια: Τώρα η προσοχή μας είναι στον αγώνα της Κυριακής. Συγκεντρωνόμαστε για να πάρουμε τους 3 βαθμούς απέναντι στη Δόξα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τους βαθμούς και να μείνουμε κοντά στη κορυφή.

Για τον αγώνα με τη Δόξα:  Δεν είναι ομάδα που θα έρθει εδώ για να μας πιέσει ψηλά. Θα περιμένουν τα λάθη μας και να αντεπιτεθούν. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτού του είδους το παιχνίδι και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.

Το κυριότεροι στοιχείο είναι να σκοράρουμε γκολ. Απέναντι στον Ολυμπιακό είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες για να κερδίζαμε αλλά δεν σκοράραμε. Στο ποδόσφαιρο όταν δεν τους σκοτώνεις σε σκοτώνουν. Βρήκαν μία ευκαιρία και σκόραραν. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε σε σχέση με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.