
Για την Κύπρο αναχωρεί σε λίγο η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την OMONOIA για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Γιαννούλη καθώς ο νεαρός αμυντικός γυμνάστηκε κανονικά.
Την αποστολή απαρτίζουν οι Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Ουαγκέ , Ροντρίγκο , Λύρατζης , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Εσίτι , Τσιγγάρας , Καντουρί , Νινούα , Σβαμπ , Βρακάς , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Τζόλης , Τσόλακ , Κούτσιας.
Στο σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη για τις 18.00, ενώ μετά από αυτήν θα ακολουθήσει η προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΠ.







![«Μπράβο ρε Νικόλα παικταρά»: Οι αντιδράσεις στο live του ΟΜΟΝΟΙΑ TV [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/35yg43w-238x178.jpg)
![«Είμαστε καλά με την ομάδα»: Η απάντηση του Μασούρα για το συμβόλαιο του [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/9ee1666c-b27e-4a31-886f-e989592d1d83-238x178.jpg)



![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



