Home TOP NEWS Απολαύστε το και ζήστε το ΜΑΓΚΕΣ!

Απολαύστε το και ζήστε το ΜΑΓΚΕΣ!


Η ομάδα μας σε λίγες ώρες (22:00), θα υποδεχθεί στο ΓΣΠ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League τον ΠΑΟΚ, παιχνίδι το οποίο είναι και το τελευταίο εντός έδρας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως και στα άλλα 4 παιχνίδια που προηγήθηκαν σε αυτή την φάση, τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος μας, παρ’ όλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ καλούνται να απολαύσουν, να ζήσουν τον αγώνα, να κερδίσουν εμπειρίες μέσα από αυτόν κι αν έρθει στο τέλος της βραδιάς και το θετικό αποτέλεσμα αυτό θα καταγραφεί στα συν της Ευρωπαϊκής βραδιάς.

Μπορεί στο μυαλό όλων (το δήλωσε και ο Χένινγκ Μπεργκ ψες) να είναι στο Αποέλ, ωστόσο το αποψινό ματς δεν παύει να είναι ένα σπουδαίο Ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο αποτελεί τεράστια πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή.

Εσείς μας δώσατε την χαμένη μας περηφάνεια, εσείς μας βγάλατε τον περασμένο Σεπτέμβριο στους δρόμους, εσείς βάλατε την ΟΜΟΝΟΙΑ για τα καλά στον Ευρωπαϊκό χάρτη, γι’ αυτό να ξέρετε ότι δεν θα σταματήσουμε να πιστεύουμε σε εσάς και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε τον τρόπο να επαναφέρετε την ομάδα στον δρόμο των επιτυχίων.

Ας είναι λοιπόν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι με το οποίο θα μπορέσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή, την οποία ψάχνουμε εδώ και λίγο καιρό, μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και μάλιστα λίγες μέρες πριν το παιχνίδι “αιώνιο” ντέρμπι.