Home TOP NEWS Δεν έρχεται τελικά ο Πρόεδρος στην Κύπρο – Σε συνεχή επικοινωνία με...

Δεν έρχεται τελικά ο Πρόεδρος στην Κύπρο – Σε συνεχή επικοινωνία με τα άτομα του ποδοσφαιρικού τμήματος


Δεν θα κατεβεί τελικά στην Κύπρο ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σταύρος Παπασταύρου.

Τις προηγούμενες μέρες έγινε λόγος για άφιξη του ισχυρού άνδρα της ομάδας μας στο νησί για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και τον Αποέλ στο πρωτάθλημα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχυεί.

Φυσικά ο κ.Παπασταυρού παρακολουθεί από την Αμερική που ζει μόνιμα τα τεκταινόμενα γύρω και μέσα στην ομάδα μας και σίγουρα είναι κι ο ίδιος όπως και πολλές χιλιάδες φίλοι του “τριφυλλιού” απογοητευμένος και προβληματισμένος για την αγωνιστική κρίση που περνάει το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Πρόεδρος της ομάδας μπορεί να μην κατεβεί στο νήσι μας, ωστόσο είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος και ζητά να λάβει εξηγήσεις για την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα το τελευταίο διαστήμα και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να έχει ένα σερί άσχημων αποτελεσμάτων.

Παράλληλα να σημειώσουμε ότι ο κ.Παπασταύρου δεν υιοθετεί τα όσα γράφονται και λέγονται από μερίδα οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για απομάκρυνση του Μπεργκ από τον πάγκο και δηλώνει έτοιμος να κάνει ότι περνάει από τα χέρι του, έτσι ώστε το “τριφύλλι” να μπορέσει το συντομότερο δυνατό να βελτιώσει την εικόνα του και να βγει από την αγωνιστική κρίση.