Home TOP NEWS Δεν το βλέπουν ως αγγαρεία το παιχνίδι στην Ολλανδία!

Δεν το βλέπουν ως αγγαρεία το παιχνίδι στην Ολλανδία!


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βλέπουν το παιχνίδι στην Ολλανδία κόντρα στην PSV για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League ως αγγαρεία.

Ναι μεν η πρόκριση έχει κριθεί μετά τα αποτελέσματα της περασμένης βδομάδας, ωστόσο οι “πράσινοι” θα πάνε στο “Philips Stadion” για να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους  (570.000 ευρώ στο ενδεχόμενο νίκης και 190.000 στην ισοπαλία) και να δώσουν κι άλλους πολύτιμους βαθμούς στην Κύπρο για να παραμείνει στην 14η θέση της βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ.

Στα αγωνιστικό κομμάτι ο Μποτεάκ ναι μεν νιώθει καλύτερα μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με την Γρανάδα, ωστόσο δεν θα ακολουθήσει την αποστολή για να προφυλαχθεί για τα σημαντικά παιχνίδια πρωταθλήματος που ακολουθούν.

Όσο για τους Κακουλλή και Μαυρία οι οποίοι κι αυτοί προέρχονται από τραυματισμό, η συμμετοχή τους στο ματς με την PSV είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το αυριανό τελευταίο παιχνίδι στους ομίλους με προπόνηση στο γήπεδο της PSV η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ στις 20:00.