Home TOP NEWS Δουλειά στην τακτική σήμερα και αύριο…

Δουλειά στην τακτική σήμερα και αύριο…


Η χθεσινή μέρα περιλάμβανε αποθεραπεία για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι βασικοί παίκτες αλλά και όσοι πέρασαν στο γήπεδο ως αλλαγή την Πέμπτη, ουσιαστικά σήμερα αρχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με το Αποέλ.

Τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του σημαντικού αγώνα της Δευτέρας είναι γνωστά. Ο Χάρης Μαυρίας και ο Ερίκ Μποτεάκ αντιμετώπισαν τις τελευταίες μέρες προβλήματα τραυματισμών και θα είναι μάλλον έκπληξη αν δούμε κάποιον εκ των δύο στην αποστολή για το παιχνίδι. O Κυριακίδης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θα μείνει σίγουρα εκτός ενώ αμφίβολος είναι ο Κακουλλής ο οποίος αντικαταστάθηκε με πρόβλημα στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Οι υπόλοιποι είναι κανονικά στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ ο οποίος δεν έχει πολύ χρόνο για να προετοιμάσει την ομάδα. Μόνο δύο μέρες προπονήσεων αφορούν στην προετοιμασία του κρίσιμου παιχνιδιού. Σήμερα και αύριο θα γίνει δουλειά στην τακτική που θα ακολουθήσει ο Νορβηγός στο παιχνίδι.