Home TOP NEWS Ένας υπέροχος Δεκέμβρης με ρεκόρ και πολλές συγκινήσεις!

Ένας υπέροχος Δεκέμβρης με ρεκόρ και πολλές συγκινήσεις!


Ο Δεκέμβρης που φεύγει εξελίχθηκε υπέροχα για όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν μαζεμένες υποχρεώσεις τόσο στην Ευρώπη με ΠΑΟΚ και PSV, όσο και στο πρωτάθλημα η ομάδα μας κατάφερε να βρει τα πόδια της και στο πρωτάθλημα χαρίζοντας μας απίστευτες στιγμές.


Από που να αρχίσουμε κι από που να τελειώσουμε για τα μεγάλα κατορθώματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέσα στον Δεκέμβριο.

  • Στις 3/12 το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ πανηγυρίσε την πρώτη του νίκη σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης απέναντι στον ΠΑΟΚ.
  • Στις 7/12 η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να “σπάσει” το αρνητικό σερί και την “κατάρα” των 7 χρόνων χωρίς νίκη κόντρα στον Αποέλ επικρατώντας στο “αιώνιο” ντέρμπι με το εκκωφαντικό 0-3.
  • Μια βδομάδα αργότερα η ΟΜΟΝΟΙΑ νίκησε την Πάφο FC για πρώτη φορά από τον καιρό που κάθισε ο Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο του “τριφυλλιού”.
  • Στι 18/12 και στο πρόσφατο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα η ΟΜΟΝΟΙΑ έσπασε άλλο ένα ρεκόρ αφού πέτυχε την πιο μεγάλη νίκη της με τον Νορβηγό στο τιμόνι της τεχνική ηγεσίας επικρατώντας με 1-5.
  • Ο υπέροχος Δεκέμβρης φυσικά έκλεισε αγωνιστικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ ψες με τον καλύτερο δύνατο τρόπο με την ομάδα μας να επικρατεί άνετα της Ανόρθωσης με 3-0.Όλα τα πιο πάνω, σε συνδυασμό με τους αριθμούς που κατέγραψε η ομάδα μας μέσα στον Δεκέμβριο, δηλαδή τις τέσσερις σερί νικές, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά την φετινή σεζόν, αλλά και τα 13 γκολ υπέρ και τα 2 κατά, είναι η επιβεβαίωση για το αγωνιστικό ανέβασμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πλέον δείχνει ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο.