Home TOP NEWS Έτσι όπως μας έχει συνηθίσει!

Έτσι όπως μας έχει συνηθίσει!


Είναι γεγονός ότι είναι ελάχιστα τα παιχνίδια τα οποία μάλιστα μπορούν να μετρηθούν στα δάκτυλα του ενός χεριού που θυμόμαστε τον Λέτσιακς να μην κάνει καλές εμφανίσεις με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Αν εξαιρέσουμε την τελευταία φάση του αγώνα με το απρόσεκτο παίξιμο του Τσέχου που θα μπορούσε χωρίς το VAR να μας κοστίσει, σε γενικές γραμμές ο Λέτσιακς το βράδυ της Δευτέρας κόντρα στην Πάφο FC πραγματοποιήσε μια πολύ καλή εμφάνιση, κάνοντας ένα γεμάτο παιχνίδι και τα ανεβάσματα του από την αριστερή πλευρά δημιουργούσαν αρκετούς “πονοκεφάλους” στην αντίπαλη άμυνα.

Aπό την αρχή του αγώνα φάνηκε ότι ο Τσέχος ήταν αρκετά ορεξάτος και την ίδια απόδοση είχε καθ’ολη την διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η φάση που δημιουργήθηκε για το δεύτερο και νικητήριο τέρμα της ομάδας μας ξεκίνησε από την δική του πλευρά κι από τα δικά του πόδια.

Τόσο ο Χένινγκ Μπεργκ, όσο και οι φίλοι της ομάδας μας περιμένουν ανάλογες εμφανίσεις από τον Λέτσιακς, αφού ξέρουν κι από αυτά που είδαν και την περσινή περίοδο ότι, είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος πέραν από τα ανασταλτικά του καθήκοντα μπορεί να προσφέρει και στο επιθετικό τρίτο με τα ανεβάσματα του.