Home TOP NEWS Γεμίζει η ομάδα ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν

Γεμίζει η ομάδα ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν


Τίθενται ξανά στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ οι τρεις ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός το τελευταίο διάστημα. Λούφτνερ, Φαμπιάνο και Ντούρις επιστρέφουν ύστερα από απουσία δύο εβδομάδων και μπαίνουν ξανά στις προπονήσεις.

Ενδεχομένως να χρειάζονται ένα μικρό διάστημα μέχρι να ξαναμπούν για τα καλά σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό καθώς η αποχή από το γήπεδο σίγουρα επηρεάζει και παρά το γεγονός ότι δεν ήταν αδρανείς όλες αυτές τις μέρες είναι πιθανόν ο προπονητής να τους δώσει το περιθώριο χρόνου ώστε να βρουν ξανά τα πατήματά τους.

Ίσως αυτό να ισχύσει για Λούφτνερ και Ντούρις με τον Φαμπιάνο να επιστρέφει ενδεχομένως άμεσα στους αγώνες και να παίρνει θέση στο τέρμα στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Πάντως ο Μπεργκ θα πρέπει να αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος βλέποντας τα πράγματα να εξελίσσονται πολύ καλά στην ομάδα αλλά και τις απουσίες πλέον να μην υπάρχουν.

Ένα πρόβλημα είχε αποκομίσει ο Παπουλής ο οποίος αντικαταστάθηκε στον αγώνα με την Ανόρθωση και αυτές οι μέρες της διακοπής θα τον βοηθήσουν.

Πάντως η παρουσία της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και η εξαιρετική της απόδοση σίγουρα βάζουν τον Μπεργκ σε σκέψεις στο κατά πόσον θα προχωρήσει σε αλλαγές στους επόμενους αγώνες.