Home TOP NEWS Η μάχη του κέντρου θα κρίνει πολλά!

Η μάχη του κέντρου θα κρίνει πολλά!


Είδαμε σε αρκετά παιχνίδια την Ανόρθωση φέτος και είναι γεγονός πως η παρουσία της σε καμία περίπτωση δεν έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση. Το αντίθετο θα λέγαμε. Είναι μία ομάδα της οποίας τα παιχνίδια κρίνονται επί το πλείστον σε κλειστά σκορ. Είχε βέβαια και δύο ματς με Ένωση και Νέα Σαλαμίνα τα οποία κέρδισε με ευκολία ωστόσο αποτελόυν εξαιρέσεις.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάια βασίζεται πάρα πολύ στη μεσοαμυντική της λειτουργία όπου διαθέτει παίκτες με εμπειρία αλλά και ποιότητα. Ο Σίντενφελντ για παράδειγμα δεσπόζει στο κέντρο της άμυνας και είναι σαφώς, τα τελευταία χρόνια, ένας εκ των καλύτερων κεντρικών αμυντικών του πρωταθλήματος μας. Είναι βέβαια αργός και σίγουρα αυτό είναι κάτι που μπορούμε απόψε να εκμεταλλευτούμε.

Το δυνατό κομμάτι της ομάδας της Αμμοχώστου είναι το κέντρο της. Οι Νταουσβίλι και Μαργκάσα είναι δύο ποδοσφαιριστές που τρέχουν ασταμάτητα, βάζουν δύναμη στο παιχνίδι τους ενώ ο Κυπροποιημένος Πορτογάλος, πρώην παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μπορεί να συνεισφέρει και στη δημιουργία. Θα έχουν δηλαδή πολλή δουλειά απόψε οι Γκόμεθ και Κούσουλος οι οποίοι θα επιδιώξουν να κερδίσουν τη μάχη σε εκείνο το χώρο του γηπέδου και αν τα καταφέρουν τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι αυτή που θα έχει το πλεονέκτημα στο παιχνίδι.

Θα είναι σημαντικό να βρεθούν στη καλή τους μέρα οι Παπουλής και Τιάγκο οι οποίοι θα έχουν τόσο δημιουργικό όσο και εκτελεστικό ρόλο.