Home TOP NEWS Ημίχρονο: Από μισό ημίχρονο και από ένα γκολ

Ημίχρονο: Από μισό ημίχρονο και από ένα γκολ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Ανδρόνικο Κακουλλή και ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 39′ με τον Τζιώλη

Ο Χένινγκ Μπεργκ επέλεξε να ξεκινήσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Κίκο, Λοίζου, Τζιωνής, Βίτορ Γκόμες, Κακουλλής, Σενέ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε δυνατά με κερδισμένο κόρνερ και καλή φάση με τον Χούμποτσαν που τελικά βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων αλλά και αντεπίθεση μολις στο 3′ λεπτό με χαμένη σημαντική ευκαιρία. Ο Κακουλλής έφυγε από πλάγια θέση. έκανε το γύρισμα η μπάλα πέρασε από τον Τζιωνή και τον Σενέ οι οποίοι δεν κατάφεραν να αγγίξουν την μπάλα για να τη στείλουν στο πλεκτό. O ΠΑΟΚ προσπάθησε να ανέβει και να πλησιάσει την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά σε μια πολύ όμορφη αντεπίθεση ο Σενέ έκανε εξαιρετική κίνηση πραγματοποιήσε το σουτ ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε και στην συνέχεια ο Κακουλλής έστειλε ανενόχλητος την μπάλα στο πλεκτό στο 9ο λεπτό γράφοντας το 1-0.

Η ομάδα μας συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και φθάνοντας στο 15ο λεπτό διεκδίκησε και πέναλτι με τον Κακουλλή. Στο 20′ λεπτό ο Κακουλλή ζήτησε αναγκαστική αλλαγή και στην θέση του πέρασε ο Σέχου. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς και να πλησιάσει την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, χωρις ιδιαίτερη επιτυχία μέχρι και το 30′. Το επόμενο 5λεπτο από το 30′ μέχρι το 35′ ο ΠΑΟΚ πίεσε πολύ χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Κέρδισε μέτρα και έκλεισε την ΟΜΟΝΟΙΑ στο μισό γήπεδο. Στο 33΄είχε δοκάρι με τον Κρέσπο και στο 39′ με τον Τζιώλη με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 1-1 έπειτα από ένα πολύ γρήγορο συνδυασμό των Ελ Καντουρί και Ζίβκοβιτς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να βγεί λίγο μπροστά και κέρδισε κάποια μέτρα προσπαθώντας να δημιουργήσει φάσεις με τον ΠΑΟΚ να μην αφήνει να δημιουργηθούν προυποθέσεις και να ξανα κλείνει την ομάδα μας στο δικό του μισό για τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου.

Συμπερασματικά:

Μέχρι τη στιγμή που βγήκε ο Ανδρόνικος Κακουλλής η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τον πρώτο λόγο και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Από το 25′ και μετά ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και η ισοφάριση ήρθε ως λογική συνέχεια. Πρέπει να κερδίσουμε χαμένο χώρο και να δημιουργήσουμε φάσεις αν θέλουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα από τον αγώνα.