Home TOP NEWS Ημίχρονο: Επιβλητική εμφάνιση και σκορ ασφαλείας

Ημίχρονο: Επιβλητική εμφάνιση και σκορ ασφαλείας


Μία ΟΜΟΝΟΙΑ χάρμα οφθαλμών στο πρώτο ημίχρονο παρακολουθήσαμε. Ολοκληρωμένη εμφάνιση και απόλυτα ουσιαστική για την ΟΜΟΝΟΙΑ απόψε. Η ομάδα προηγείται με 2-0 με τα τέρματα των Ασάντε (7′) και Παπουλή (38′) και κρατάει στα χέρια της ένα πολύ καλό σκορ. Το 2-0 δίνει άνεση και δυνατότητα να το διαχειριστούμε για να φύγουμε με τη σημαντική νίκη από την Πάφο.

Υπάρχει πλουραλισμός επιθετικά ενώ ελάχιστα πράγματα έκανε η Καρμιώτισσα την οποία έχουμε περιορίσει σε παθητικό ρόλο.

Οι φάσεις:

Με την ίδια εντεκάδα, όπως παρέταξε την ΟΜΟΝΟΙΑ στον αγώνα με την Πάφο, άρχισε τον αγώνα ο Χένινγκ Μπεργκ. Δηλαδή με τον Παναγή στο τέρμα, τους Χούμποτσαν και Λανγκ στο κέντρο της άμυνας, στα άκρα της άμυνας τους Σέχου και Λέτσιακς, στο κέντρο τοποθετήθηκαν οι Κούσουλος και Γκόμεθ και λίγο πιο μπροστά ο Παπουλής. Ο Τιάγκο πήρε θέση στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Τζιωνής αριστερά και στη κορυφή της επίθεσης ο Ασάντε.

Στην πρώτη της επίθεση η ΟΜΟΝΟΙΑ διεκδίκησε πέναλτι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ασάντε ανατράπηκε στη περιοχή, ο Αναστασίου πήγε στο VAR και η παράβαση σφυρίχτηκε. Εκτέλεσε ο Παπουλής στο οριζόντιο δοκάρι.

Λίγο αργότερα, στο 7ο λεπτό, ο Τιάγκο είδε τον Ασάντε έτοιμο στην επίθεση, του πέρασε πάσα κάθετη, αυτός έτρεξε, έκανε ένα κοντρόλ και απέφυγε τον τερματοφύλακα και σκόραρε εύκολα στη κενή εστία.

Επέβαλε το παιχνίδι της η ΟΜΟΝΟΙΑ από την αρχή. Στο 12ο λεπτό ο Λέτσιακς βρέθηκε έξω από την περιοχή και έκανε ένα δυνατό σουτ με το δεξί αναγκάζοντας τον Κυριακίδη σε δύσκολη απόκρουση. Στο κόρνερ που εκτελέστηκε ο Γκόμεθ λίγο έλειψε να νικήσει με την εκτέλεση του τον Κυριακίδη ο οποίος έκανε νέα απόκρουση.

Στο 20ο λεπτό ξανά ο Τιάγκο βρήκε κάθετα τον Ασάντε ο οποίος μόνος απέναντι στον Κυριακίδη καθυστέρησε λίγο, πήγε να δώσει έτοιμο γκολ στον Παπουλή αντί να τελειώσει τη φάση και έδωσε τη δυνατότητα στον αμυντικό να τον προλάβει.

Η Καρμιώτισσα προσπάθησε να ρίξει το ρυθμό στο παιχνίδι όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειχνε όποτε έπιανε μπάλα διάθεση να επιτεθεί με ταχύτητα.

Στο 31ο λεπτό ο Παναγή έκανε λάθος διώξιμο από τη περιοχή του, η μπάλα πήγε σε αντίπαλο, ο Σάσι βρέθηκε σε θέση για σουτ, το έκανε ήταν δυνατό όμως κόντραρε η μπάλα σε αμυντικό μας.

Ένα κόρνερ κέρδισε στο 35ο λεπτό η Καρμιώτισσα, εκτελέστηκε, ο Λέτσιακς έδιωξε έξω από την περιοχή όπου υπήρχε πάικτης της Καρμιώτισσας, Έγινε ένα σουτ το οποίο κόντραρε και έφυγε έξω.

Στο 38ο λεπτό ο εξαιρετικός συνδυασμός των Λέτσιακς Τζιωνή και Τιάγκο και τον τελευταίο να δίνει κάθετα στον Παπουλή έφερε τον Ελλαδίτη σε θέση για γκολ και το κατάφερε. Ήταν υπέροχη η επιθετική προσπάθεια από τους παίκτες μας.