Home TOP NEWS Και τώρα όλα για όλα για το “αιώνιο”!

Και τώρα όλα για όλα για το “αιώνιο”!


Μπαίνει στην άκρη η Ευρώπη, οι χαρές και τα πανηγύρια από την πρώτη και ιστορική νίκη της ομάδας μας σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς τώρα ακολουθεί άλλο ένα σημαντικό ματς αυτή την φορά για το πρωτάθλημα κόντρα στον Αποέλ.

Η “δίψα” και η θέληση για νίκη στο “αιώνιο” ντέρμπι είναι τεράστια στο πράσινο στρατόπεδο και αναμένουμε ότι την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές μας θα ανταποκριθούν στο πλάνο και στις απαιτήσεις του εν λόγω αγώνα και θα καταφέρουν να φύγουν από το ΓΣΠ θριαμβευτές.

Η νίκη κόντρα στον “Δικέφαλο του Βορρά” ήρθε στο κατάλληλο χρονικό σημείο σε μια περίοδο που η ομάδα μας έδειξε να περνάει αγωνιστική κρίση και να δέχεται έντονη κριτική για τα άσχημα αποτελέσματα της κυρίως στο πρωτάθλημα.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ λοιπόν θα πάει στο μεγάλο ντέρμπι του Κυπριακού πρωταθλήματος με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ζενίθ και με πατημένα τα “γκάζια” έτσι ώστε να διεκδικήσει το τρίποντο.

Την Δευτέρα(7/12) το βράδυ η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να βάλει ένα τέλος στα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και παράλληλα να “σπάσει” και την κακή παράδοση που έχει στα ματς με τον Αποέλ, που την θέλει να μην κερδίζει. Το “τριφύλλι” έχει να γευτεί την χαρά της νίκης σε “αιώνιο” ντέρμπι από το 2013, ενώ σε παιχνίδι του πρώτου γύρου έχει να κερδίσει από το 1998.

Οι ποδοσφαιριστές του Νορβηγού τεχνικού μετά τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη είμαστε βέβαιοι ότι “μπολιάστηκαν” με ψυχολογία, αυτοπέποιθηση και δύναμη και το βράδυ της Δευτέρας θα τα δώσουν όλα για να χαρίσουν στον Πράσινο Λαό τη νίκη.