Home TOP NEWS Καρμιώτισσα, Ανόρθωση και ακολούθως ένας «καυτός» Ιανουάριος από όλες τις απόψεις!

Καρμιώτισσα, Ανόρθωση και ακολούθως ένας «καυτός» Ιανουάριος από όλες τις απόψεις!


Είμαστε στα μέσα του μήνα με την ομάδα να έχει μπροστά της άλλα δύο κρίσιμα παιχνίδι μέχρι το τέλος του χρόνου. Η προσοχή, όπως είναι λογικό, αυτή τη στιγμή είναι αποκλειστικά στραμμένη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν και πρώτιστος στόχος είναι να μπορέσει η ομάδα να έχει σε αυτά τα δύο παιχνίδι τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή.

Θα ακολουθήσει ο «καυτός», από όλες τις απόψεις, Ιανουάριος. Καθώς το πρωτάθλημα θα είναι εν εξελίξει, θα ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο το οποίο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η ομάδα θα εκμεταλλευτεί για την ενδυνάμωση του ρόστερ.

Χρήσιμοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έρθουν για να προσδώσουν επιπλέον ποιότητα αλλά και επιλογές στον Μπεργκ, είναι ήδη στο στόχαστρο. Ενοείται ότι έγινε προεργασία από την ομάδα προγραμματισμού και αναμένουμε ότι θα είναι έτοιμη για τις κινήσεις της μόλις μπούμε στη μεταγραφική περίοδο.

Ήδη κάποια ονόματα παίζουν. Έχουμε τις πληροφορίες μας και θα αναμένουμε. Επιθετικός, αριστερός εξτρέμ και πιθανότατα ένας τερματοφύλακας είναι για την ώρα στο πλάνο για να αποκτηθούν.

AEK, Απόλλων, ΑΕΛ και ξανά Απόλλων είναι στο πρόγραμμα μας στις πρώτες 2 εβδομάδες του νέου χρόνου και όπως γίνεται αντιληπτό οι συγκεκριμένοι αγώνες ενδέχεται να καθορίσουν και την πορεία μας στη συνέχεια της σεζόν.

Αυτό το έχουν κατά νου οι άνθρωποι της ομάδας οι οποίοι θα επιδιώξουν να κινηθούν με ταχύτητα και να κάνουν πράξη άμεσα τις σκέψεις τους για τις μεταγραφές.