Home TOP NEWS Με την ίδια δοκιμασμένη συνταγή και κόντρα στην ΑΕΚ;

Με την ίδια δοκιμασμένη συνταγή και κόντρα στην ΑΕΚ;


Στα παιχνίδια με Πάφο FC, Καρμιώτισσα και Ανόρθωση ο Χένινγκ Μπεργκ επέλεξε να τα ξεκινήσει με τους ίδιους ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα, προσεγγίζοντας τους αγώνες με την ίδια τακτική και φιλοσοφία.

Αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα πάντως, εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι αυτό που επιχείρησε ο Νορβηγός τεχνικός του βγήκε στο 100%, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός του ότι είχε πολύ καλή παρουσία και στα τρία παιχνίδια, ήταν παραγωγική και κατάφερε να τα “καθαρίσει” αρκετά εύκολα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα έχει μπροστά της άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό με την ΑΕΚ στο “ΑΕΚ Αρένα”, με την ομάδα μας να θέλει τη νίκη για να μπορέσει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να συνεχίσει την αντεπίθεση της για τον τίτλο.

Τα αγωνιστικά δεδομένα πέντε μέρες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ δείχνουν ότι ο Νορβηγός τεχνικός θα μετρήσει κάποιες επιστροφές ποδοσφαιριστών κι αυτό που θα αναμένουμε να δούμε είναι αν αυτές οι επιστροφές θα φέρουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα ή αν ο κόουτς θα προτιμήσει να κατεβάσει την ομάδα μας με την ίδια ενδεκάδα για 4ο σερί ματς.

Ο Χένινγκ Μπεργκ πάντως έχει μπροστά του ένα πενθήμερο μέχρι το παιχνίδι για να δουλέψει και να καταστρώσει τα πλάνα του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο και να αποφασίσει να προβεί σε αλλαγές σε πρόσωπα αυτό που δύσκολα θα δούμε να αλλάζει είναι ο τρόπος ανάπτυξης της και η φιλοσοφία παιχνιδιού που έδωσε στην ΟΜΟΝΟΙΑ νίκες συνοδευόμενες με καλές εμφανίσεις και πολλά γκολ.