Home TOP NEWS Με το μυαλό και στον Αποέλ θα αποφασίσει ο Μπεργκ για τις...

Με το μυαλό και στον Αποέλ θα αποφασίσει ο Μπεργκ για τις επιλογές κόντρα στον ΠΑΟΚ


Με δεδομένες τις απουσίες του Μποτεάκ και Μαυρία, ο Χένινγκ Μπεργκ θα πρέπει να σκεφτεί τις επιλογές του και να καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, έχοντας φυσικά και στο μυαλό του και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αποέλ.

Δεν αποκλείεται στο αυριανό παιχνίδι να δούμε το Νορβηγό τεχνικό να παρουσιάζει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ένα σχηματισμό, όπως και στο παιχνίδι της περασμένης βδομάδας κόντρα στην Γρανάδα, δηλαδή με πέντε αμυντικούς στα μετόπισθεν.

Σε μια τέτοια περίπτωση ίσως δούμε τους Κίκο και Σέχου (λόγω απουσίας του Μαυρία) να παίζουν σαν μπακ χαφ και τους Λούφτνερ, Λανγκ και Χούμποτσαν να συμπληρώνουν την αμυντική πεντάδα. Από εκεί και πέρα Φαμπιάνο, Κούσουλος, Γκόμεθ, Παπουλής, Τζιωνής και Ντούρις πιθανών θα είναι οι παίκτες που θα συμπληρώσουν την ενδεκάδα.

Αλλαγές σίγουρα θα γίνουν στην εντεκάδα αύριο, σε σχέση με τον αγώνα με Ερμή και η μία θα αφορά σίγουρα στην επιθετική γραμμή με τον Ντούρις να επανέρχεται στο αρχικό σχήμα σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι αφού εξέτισε την ποινή του.

Φυσικά αν ο κόουτς θελήσει να μην ρίξει όλο το βάρος στο αυριανό παιχνίδι ενόψει και του επικείμενου “αιώνιου” ντέρμπι δεν αποκλείεται να δούμε να φοράνε φανέλα βασικού νεαροί ποδοσφαιριστές, όπως ο Νικόλας Παναγιώτου ή και παίκτες που είχαν ελάχιστο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς, όπως οι Σενέ, Λοίζου, Κακουλλής,Βίτορ Γκόμες.

Το επόμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Αποέλ είναι προγραμματισμένο και πάλι για τη Δευτέρα έτσι όσοι επιλεγούν θα έχουν μία επιπλέον μέρα για ξεκούραση και προετοιμασία για το “αιώνιο” ντέρμπι.

close
close