Home TOP NEWS Με το μυαλό καρφωμένο στο ντέρμπι! – Τα αγωνιστικά νέα μια μέρα...

Με το μυαλό καρφωμένο στο ντέρμπι! – Τα αγωνιστικά νέα μια μέρα πριν το “αιώνιο”


Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τη νίκη της κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Europa League γύρισε ήδη σελίδα και πλέον το μυαλό όλων είναι “καρφωμένο” στο μεγάλο αυριανό ντέρμπι με τον Αποέλ.

Οι “πράσινοι” το απόγευμα της Δευτέρας θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά τη νίκη της περασμένης Πέμπτης και θα προσπαθήσουν να βάλουν ένα τέλος στο σερί ανεπιτυχών αποτελέσματων και παράλληλα, ένα τέλος στην κακή παράδοση που έχουν “χτίσει” τα τελευταία χρόνια κόντρα στον Αποέλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η σημερινή τελευταία προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο “Ηλίας Πούλλος” θα κρίνει πολλά για την συμπερίληψη των Μποτεάκ, Μαυρία και Κακουλλή στην αποστολή για το “αιώνιο” ντέρμπι.

Τόσο ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, όσο και ο Ελλαδίτης αμυντικός της ομάδας μας, αν και νιώθουν καλύτερα από τα προβλήματα που αποκόμισαν ο ένας στο παιχνίδι με την Γρανάδα κι ο άλλος στην προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Ερμή, δεν είναι 100% έτοιμοι και αυτό ίσως παίξει τον δικό του σημαντικό ρόλο για να μην μπορέσουν να συμπεριληφθούν αμφότεροι στην αποστολή.

Όσον για τον Κακουλλή ο οποίος αποχώρησε προληπτικά στο ματς με τον ΠΑΟΚ αφού ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μετά το παιχνίδι της Πέμπτης είπε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό και θα είναι έτοιμος, ωστόσο ο Μπεργκ θα περιμένει το “ΟΚ” των γιατρών για να ξέρει αν θα μπόρει να τον υπολογίσει ή όχι για το ντέρμπι κόντρα στον Αποέλ.