Home TOP NEWS Μια απ’ τα ίδια ο Λέτσιακς!

Μια απ’ τα ίδια ο Λέτσιακς!


Για άλλη μια φορά έκανε εκπληκτικό παιχνίδι ο Λέτσιακς από την αριστερή πλευρά. Ο Τσέχος αμυντικός όσες φορές άφηνε τα αμυντικά του καθήκοντα και ανέβαινε προς την αντίπαλη περιοχή, δημιουργούσε πονοκεφάλους στην άμυνα της Ανόρθωσης.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της ομάδας μας που “ντύθηκε” δεκάρι κόντρα στην Ανόρθωση, είχε αρκετή ενέργεια και εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα που διαθετεί ανέβηκε ουκ ολίγες φορές στην επίθεση και τρεις από τις πολλές επισκέψεις του στην αντίπαλη άμυνα ήταν αρκετές για να φέρουν τα γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τόσο στο πρώτο γκολ, όσο και στο δευτέρο γκολ σήκωσε κεφάλι είδε τις κινήσεις των συμποδοσφαιριστών του στην αντίπαλη και με πολύ ωραίες συρτές σέντρες βρήκε τους Ασάντε και Παπουλή οι οποίοι μετέτρεψαν τις ασίστ του Τσέχου σε τέρματα. Ο Λέτσιακς να σημειώσουμε ότι είχε συμβολή και στο τρίτο γκολ.

Ο Τσέχος λοιπόν καταγράφει άλλη μια σπουδαία εμφάνιση με το τριφύλλι στο στήθος, εμφανίσεις από αυτές που συνήθισαμε να βλέπουμε από αυτόν από τον καιρό που πάτησε το πόδι του στο “Ηλίας Πούλλος”.