Home TOP NEWS Μπεργκ: «Νιώσαμε απόψε ξανά αυτό το συναίσθημα, τώρα πάμε διψασμένοι στα επόμενα...

Μπεργκ: «Νιώσαμε απόψε ξανά αυτό το συναίσθημα, τώρα πάμε διψασμένοι στα επόμενα ματς»


Ο Χένινγκ Μπεργκ κατέθεσε την άποψη του για τον νικηφόρο αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Είπε αναλυτικά:

Ήταν μία σημαντική νίκη και ιστορική διότι ήταν η πρώτη. Για την κατάσταση που βρισκόμαστε το να πετύχουμε αυτή την επιτυχία απέναντι στον ΠΑΟΚ που είναι καλή ομάδα είναι σημαντικό. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Όλοι όσοι χρησιμοποιήθηκαν συνέβαλαν στο να γίνει αυτό δυνατό. Είμαι χαρούμενος.

Για τις αλλαγές που έγιναν: Είμαι ικανοποιημένος από όλους. Ήταν εφικτό να κερδίσουμε αν υπήρξε η συμβολή από όλους. Αν δεν ακολουθούσαμε την τακτική μας, είχαμε την τακτική μας, είχαμε επικοινωνία. Είχαμε ηγέτες στο γήπεδο. Ο Λοίζου, ο Σενέ συνέβαλε στο γκολ που πέτυχε ο Κακουλής. Ο Βίτορ ήταν εξαιρετικό. Ο Τόμας ήταν εκπληκτικός στο γήπεδο, ο καλύτερος στο γήπεδο. Η συνεισφορά όλων ήταν σημαντική.

Και τώρα Αιντχόβεν: Το σημαντικό τώρα είναι το πρωτάθλημα. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα. Θα το δούμε μετά και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και με την Αιντχόβεν. Ήταν σημαντική η νίκη. Έγιναν παράξενα πράγματα που το τελευταίο διάστημα για τα οποία δεν μπορείς να μιλάς όταν δεν κερδίζεις.

Για ΑΠΟΕΛ και ψυχολογία: Είναι πολύ καλό για μας το ότι νιώθουμε ξανά αυτό το συναίσθημα το οποίος δεν το νιώθαμε τελευταία. Είναι εξαιρετικό για εμάς το ότι φύγαμε νικητές γιατί μας έλειψε. Η ψυχολογία μας θα είναι καλύτεροι. Τώρα πάμε πιο διψασμένοι στα επόμενα ματς.